De eenhoorns zijn er voor jou!

eenhoorn en hun kracht

Durf jij te luisteren naar de stem van je eigen ziel, van je eigen hart? De eenhoorns vertellen je hoe je het beste uit jezelf haalt, volledig in je kracht komt en hoe je echt gelukkig wordt. Soms moeten processen even rijpen, maar wees gerust want jouw levenspad verspreidt meer licht dan je durft te hopen. Luister naar de wijze lessen van de eenhoorns, naar de stem van je ziel.

Eenhoorns helpen je luisteren naar je eigen gevoel en  innerlijke stem. De eenhoorn is een voorteken van verandering, de zuiverende energie van eenhoorns brengen mensen naar een hoger plan en helpen ons om ons ego los te laten om zo te ontdekken wie we echt diep van binnen zijn en wat onze taak hier op aarde is.

Uiterlijk eenhoorn

De eenhoorn is echt een adembenemend dier volgens degenen die het geluk hebben ondervonden om het te zien verschijnen. Een eenhoorn is groter dan een gemiddeld paard. Zijn prachtige manen en staart zijn doorschijnend zilver van kleur,  zo helder schitterend in de zon dat het soms oogverblindend kan zijn om er direct naar te kijken. De vacht van een eenhoorn is altijd glanzend met een gloed en kan diverse kleuren hebben variërend van donkerbruin, gitzwart, maanlicht zilver of oogverblindend goud, hoewel de witte variant het meest wordt gezien.

De hoorn op het voorhoofd van de eenhoorn, heeft een spiraalvorm, als de hoorn de zonnestralen vangt worden deze gereflecteerd waardoor er een mooie volle gloed om de eenhoorn verschijnt. Zo lijkt het altijd of de eenhoorn een energieveld of aura om zich heen draagt. De hoorn kan elke kleur zijn, sommige mensen zijn zelfs van mening dat het dier de gloed die het over zich heeft, zelf van kleur kan laten veranderen met zijn gemoedsrust.

Atlantis

De Eenhoorn staat symbool voor de Gouden Tijd op Atlantis, de Eenhoorn wil de mensen weer de puurheid en eenheid van de Gouden Tijd op Atlantis weer laten ervaren. De Eenhoorn is het zuiverste wezen van alle natuurwezens. Eenhoorns zijn verlichte paarden die net als engelen in de 7e dimensie/ hemel verblijven. De eenhoorns willen zich graag verbinden met mensen die dienstbaar willen zijn en zich willen inzetten voor een betere wereld. Ze houden je visie vast en geven je kracht, moed, waardigheid en vertrouwen op je missie. Ze brengen verlichting en raken de onschuld van onze goddelijke essentie aan.

Atlantis spirituele betekenis eenhoorn

De hoorn van de eenhoorn straalt goddelijk licht uit en brengt heling en verlichting. Eenhoorns dragen kwaliteiten als liefde, vrede, kalmte, stilte, vriendelijkheid, hoop, koestering, magie en mysterie. Als de eenhoorn zich laat zien, zijn er altijd veel natuurwezens om hem heen en zelfs op hem. Dan is er veel vreugde en vanaf de witte eenhoorn stralen schitterende kleuren zoals roze, blauw, wit en goud.

Kinderen

Kinderen zijn extra gevoelig voor de energie van de eenhoorn, als je het aan kinderen vraagt, zullen ze je vertellen regelmatig de aanwezigheid van eenhoorns en andere natuurwezens te zien en of te voelen. Omdat kinderen nog onbevangen zijn en geen last hebben van ego’s die hen in de weg zitten, staan ze veel meer open voor de energie van de natuurwezens. Kinderen zitten nog niet vast in hun denken en analyseren de dingen die ze waarnemen niet te veel met hun ratio. Kinderen proberen niet alles te verklaren, de dingen zijn gewoon zoals zij ze waarnemen. De pure onschuld en blijheid van kinderen, is wat de eenhoorns aantrekt.

Hoogsensitieve kinderen

Omdat kinderen nog zo onbevangen zijn is het voor kinderen heel gemakkelijk om eenhoorns, elfjes en andere natuurwezens te zien. Dat is ook de reden dat heel veel kinderspeelgoed en spelletjes en boeken eenhoorns en elfjes bevatten. Eenhoornenergie is ook zeer geschikt om hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen te helpen, het helpt ze om beter om te gaan met de verschillende energieën hier op aarde, eenhoorns helpen om ze om in hun eigen kracht te blijven waardoor de energieën van anderen ze niet uit balans kunnen halen. Voor hoogsensitieve kinderen is het belangrijk om goed gegrond te zijn waardoor ze minder gevoelig worden voor de (soms) negatieve energie van andere mensen. Ook het omgaan met paarden is voor hoogsensitieve kinderen vaak fijn, de energie van de paarden zorgt dat de kinderen rustiger worden en beter met de energieën hier in onze maatschappij kunnen omgaan. Paarden oordelen niet en leven in het hier en nu wat een fijne zuivere energie met zich mee brengt.

Eenhoornenergie

De eenhoorn is nieuwsgierig, fantasierijk en vindingrijk, de ultieme macht ligt in zijn vermogen om te overleven. In moeilijke tijden, als een mens te hard over zichzelf oordeelt of last heeft van zielenpijn kan een eenhoorn met zijn hoorn de negativiteit neutraliseren. De hoorn van de eenhoorn is als een spons voor de pijn van tegenspoed en beledigingen. Waar anderen instorten bij de eerste tekenen van verzet bij negatieve kritiek is de eenhoorn in staat om de donkere zwarte wolken van  negativiteit weg te nemen en te veranderen in een regenboog waardoor men weer licht gaat ervaren en weer in zijn eigen kracht kan komen te staan.

De steun en kracht van de eenhoorn maakt je krachtig en onoverwinnelijk tegenover dingen als; afkeuring, afwijzing,  vervelende opmerkingen, verraad, ziekte en mislukking. Hoewel je niet kunt voorkomen dat je deze dingen meemaakt in je leven zal je er sterker tegenover staan, zal je je kracht niet zomaar aan een ander weggeven en zal je er bewust van zijn dat je je eigen lot in handen hebt en dat jij zelf bepaald hoe jij je voelt en hoe je omgaat met de situatie. Je zal als een eenhoorn galopperen over een regenboog, dat is het pad naar je toekomst.

Houdt je hoofd trots omhoog zoals de eenhoorn zijn hoorn draagt en volg de richting van de zuiverheid en het licht.

Licht

Eenhoornenergie is zacht, zuiver en liefdevol. Haast ongemerkt opent het de deuren naar het innerlijk potentieel. De eenhoorn brengt je de kracht van je oorspronkelijke licht terug en toont je de kracht van de spiraal en de vooruitgang. Ze opent het Goddelijk Portaal, zodat de oneindige stroom van zegeningen en liefde onopgemerkt op de mensen kan neerdalen. Wanneer er duisternis is, waarschuwt de eenhoorn zacht. Ze kondigt ook vaak een hoger niveau van spirituele ontwikkeling aan. Wanneer een eenhoorn jouw pad betreedt, maak je dan gereed om schoon schip te maken, Jij wordt geleid om licht en liefde te verspreiden! Duikt er een eenhoorn op in je dromen, dan verwijst dat naar voorbereiding, transformatie, reiniging, vernieuwing en heling.  De eenhoorn opent je derde oog en versterkt het vertrouwen in je intuïtie.

Zielsniveau

Eenhoorns helpen je op zielsniveau, ze helpen je met je levensdoel en brengen vreugde en licht in je leven. Als je grote en nobele levensdoelen hebt dan trek je eenhoorns aan om je te helpen om je hogere doelen te bereiken. Ze geven je de steun en moed die je nodig hebt om aan het werk te gaan en in je doel te blijven geloven. De eenhoorns openen deuren en mogelijkheden voor je die je eerst niet zag. Om met een eenhoorn te werken moet je een ambitieus iemand zijn, de eenhoorns worden niet aangetrokken tot mensen die klagen en zich als slachtoffer gedragen. Wij mensen dienen onze verantwoordelijkheden te nemen, als onze intenties zuiver zijn dan zal de eenhoorn naar ons toe komen en ons helpen waar ze kunnen.

Hulp van eenhoorns

Net zoals je engelen om hulp kunt vragen kun je ook de eenhoorns ook om hulp en bijstand vragen. Engelen vervullen de wensen van het hart en helpen je liefde en geluk te vinden. De eenhoorns helpen je bij het vinden van je zielenpad. Je kunt een engel bijvoorbeeld vragen voor een parkeerplaats maar ook voor het helpen zoeken naar een oplossing voor een probleem. De eenhoorns helpen je om betere keuzes te maken in je leven en de weg van de ziel te volgen. Als je met de auto een stuk moet rijden, of je maakt een lange reis met het vliegtuig e.d. dan kun je zowel de eenhoorns als de engelen om bescherming vragen. Des te vaker je met je eenhoorn of engelen praat, des te beter het contact en de afstemming wordt. Dat kan zijn bij het vinden van een parkeerplaats, maar ook bij vragen over je relatie of bij het vinden van een nieuwe job kun je de eenhoorns om hulp vragen.

De eenhoorns zijn altijd aanwezig om ons te helpen, je hoeft het alleen maar te vragen. De eenhoorns kunnen ons niet zomaar uit zichzelf helpen, ze hebben onze toestemming nodig, vandaar dat je de eenhoorns zelf om hulp moet vragen. Tijdens een meditatie of droomreismeditatie kun je de naam van jouw eenhoorn vragen.

Advies

De eenhoorns zijn altijd bij ons, echt elk moment van de dag. Eenhoorns zijn er om ons te steunen wanneer we bang zijn, ons verdrietig of ongelukkig voelen. De eenhoorns kunnen ons alleen helpen wanneer we daar om vragen en hun advies ook daadwerkelijk bij ons levenspad hoort. De meeste mensen zitten vast in hun denken maar onbewust fluisteren de eenhoorns ons de hele dag boodschappen en adviezen in ons oor maar durven we er niet op te vertrouwen of er naar te handelen omdat we ons teveel laten leiden door ons denken. Maar het kan ook zijn dat het advies van de eenhoorns onlogisch klinkt.

Reading

Het kan dan helpen om eens een reading te laten doen om je weer bewust te worden van wat de eenhoorns je te vertellen hebben en de boodschap duidelijk te maken. Want soms ben je zelf namelijk de remmende factor op je eigen geluk of om je dromen uit te laten komen en moet je je even losmaken van je droom en iets anders gaan doen. Soms zijn we zo gefixeerd op ons doel dat we blind worden voor eventuele andere oplossingen. Als je op zoek bent naar een nieuwe job kun je de hele dag het internet afspeuren naar een geschikte vacature maar soms vertellen de eenhoorns je op zo’n moment dat het goed is om met de hond te gaan wandelen. Op zo’n moment lijkt dat erg onlogisch. Maar juist als je naar dat stemmetje luistert, blijkt dat je tijdens het wandelen met de hond de buurman tegen komt die weet te vertellen dat ze bij hem op de zaak de perfecte vacature voor je hebben. Als je dan niet naar de eenhoorns luistert maar blijft vastzitten aan je computer kom je dus nooit achter het bestaan van de vacature bij de buurman op de zaak……

De eenhoorns geven je altijd het advies wat het beste bij jouw persoonlijkheid past. Wat je uiteindelijk met hun advies doet is je eigen keus.  Je bent zelf uiteindelijk verantwoordelijk voor je eigen leven, keuzes en je eigen geluk. Maar de eenhoorns geven je graag een duwtje in de juiste richting, je hoeft alleen maar te luisteren……..

Petra Zilverberg is spiritueel coach en schrijfster van het boek over werken met eenhoornenergie. Zij geeft readings met eenhoornkaarten en werkt in droomreismeditaties met eenhoorns om mensen weer te leren luisteren naar hun gevoel en te ontdekken wat hen gelukkig maakt.

Tijdens de cursus Communiceren met dieren help ik jou ontdekken wat jouw dier(en) jou te vertellen hebben.

Download hier het gratis e-book over Communiceren met dieren
Bestel hier het boek Communiceren met dieren
Bestel hier het Inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren
Bekijk hier de cursus Communiceren met dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.