...

Communiceren met dieren zweverig?

Communiceren met dieren zweverig?

Is het niet heel zweverig? Dat is een vraag die ik regelmatig krijg. Het antwoord of communiceren met dieren zweverig is, is Ja en Nee…

Ja, wanneer je dingen als mediteren, luisteren naar je eigen gevoel en in je kracht staan, zweverig vind.

communiceren met dieren

Nee, want ondanks dat we met de kracht van meditatie je helpen om je hoofd leeg te maken en weer naar je eigen gevoel te luisteren. Blijven we met beide voeten stevig op de grond staan. Dat stevig met je beide voeten op de grond staan is belangrijk om precies te weten welke emoties en gevoelens van jezelf en van het dier zijn.

Als je zweverig bent en niet met beide voeten op de grond staat ben je niet in staat om een goede reading te doen. Daarom besteden we tijdens de cursus communiceren met dieren veel aandacht aan het goed beschermen van je eigen energie zodat je goed weet wie jezelf bent, meer in jezelf gaat geloven en er ruimte ontstaat om te zijn wie jij bent. En wat mij betreft is dat helemaal niet zweverig.

contact met paard maken

Sceptici zullen er altijd zijn. En dat is goed, sceptici zorgen ervoor dat we soms een tegengeluid horen waardoor we ons eigen denken en handelen nog eens bekijken om te zien of we nog integer bezig zijn. Zelf sceptisch zijn is goed om zo te voorkomen dat je dingen doet die niet bij jou passen. Maar soms zijn sceptici gewoon bang om ergens in te geloven omdat ze onzeker zijn en uit angst voor teleurstelling. Dus zorg dat je ten alle tijden eerlijk blijft tegen jezelf en besef, ieder mens heeft zijn eigen waarheid en laten we proberen om ieder mens daarin in zijn waarde te laten.

Je ontdekt het zelf tijdens de cursus Communiceren met dieren

Tijdens de cursus Communiceren met dieren leer ik je hoe je op een nuchtere manier bij jezelf kunt blijven, hoe je weet welke emoties bij jou horen of bij iemand anders en help ik je meer vertrouwen in je eigen kunnen te krijgen.

Tijdens de cursus Communiceren met dieren help ik jou ontdekken wat jouw dier(en) jou te vertellen hebben.


Download hier het gratis e-book over Communiceren met dieren
Bestel hier het boek Communiceren met dieren
Bestel hier het Inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren
Bekijk hier de cursus Communiceren met dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.