Reading en Healing

Wat is of doet een dierentolk

Tja, wat is of doet een dierentolk? Omdat ik al mijn hele leven met dieren praat is het een beetje vreemd om over deze vraag na te denken. Voor mij is het communiceren met dieren heel normaal, net zo van zelf sprekend als ademhalen, het hoort gewoon bij mijn leven.

In de basis is een dierentolk niets meer of minder dan een man of vrouw die met behulp van meditatie of ademhalingsoefening zijn of haar hoofd leegmaakt en zo ruimte heeft of subtiele signalen van dieren op te vangen en om te zetten in woorden waardoor de eigenaar zijn of haar dier beter leert begrijpen.

Iedere dierentolk heeft zijn eigen manier van contact maken met het dier. Iedere dierentolk ontvangt de informatie op zijn eigen manier, dat kan zijn in de vorm van; gedachten, woorden, beelden, emoties, geuren, gevoelens, enz.. Deze informatie zet de dierentolk om in woorden die ook door de eigenaar worden begrepen. Het geeft de eigenaar van het dier de mogelijkheid om te ontdekken hoe het dier zich bijvoorbeeld daadwerkelijk voelt of ergens over denkt.

Een dierentolk kan ter plekke in levende lijve contact maken met een dier maar veelal wordt er gewerkt vanaf een foto. Zo kan de dierentolk zich afstemmen op de energie van het dier. De eigenaar krijgt dan een verslag via de telefoon of mail en kan dan nog verder op dingen ingaan.

Je kunt bij mij terecht voor een reading van je dier(en) maar ik geef ook cursussen waarin je zelf kunnen leren communiceren met dieren en kunt ontdekken wat jouw dier(en) jou te vertellen hebben.


Download hier het gratis e-book over Communiceren met dieren

Bestel hier het boek Communiceren met dieren

Bestel hier het Inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren

Bekijk hier de cursus Communiceren met dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

ik en fred

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.