Communiceren met dieren, reading hond

Reading van een hond, communiceren met dieren

Soms is het communiceren met dieren of een reading van een hond of ander dier minder leuk en best confronterend voor de eigenaren van een dier.

Een tijdje geleden had ik hier een koppel met hun lieve, nerveuze en wat angstige hond. De eigenaren hadden niet echt vragen voor de reading en wisten eigenlijk ook niet of ze er wel in geloofden. Ze waren gewoon nieuwsgierig naar wat de hond te vertellen had.

reading van een hond Communiceren met dieren hond

Al redelijk snel had ik contact met de hond. De hond vertelde dat ze pas verhuisd waren naar een nieuw appartement en liet me beelden van de inrichting zien. Gezellige hoekjes met allemaal mooie nieuwe strakke meubels, alles heel modern. Een huis wat zo in de interieurboekjes kan.

Eigen kledingkast

De hond liet zien dat hij een eigen kledingkast had met eigen kledingstukken omdat mevrouw het leuk vond om de hond aan te kleden. Voor de hond hoefde de kledingstukken niet zo nodig maar hij vond het wel fijn dat hij zo extra aandacht kreeg. Ook waren er allemaal shampoos en huidverzorgingsproducten voor de hond zodat alles aan de buitenkant perfect was.

De eigenaren herkenden wat de hond vertelden en vonden het best grappig.

Maar toen begon de hond te vertellen dat het er aan de buitenkant misschien allemaal wel mooi uitzag, maar dat het van binnen helemaal niet zo mooi was. Er was veel spanning in huis en de eigenaren hadden veel ruzie. (waarschijnlijk de reden dat de hond wat nerveus en angstig was) Hij vond het verwarrend dat mevrouw meneer dingen verweet die ze zelf ook deed. En de hond vertelde dat meneer liever niet meer thuis kwam en zijn heil zocht in drugs en alcohol om alle stress te ontvluchten.

Ook dat herkenden de eigenaren, wel met het schaamrood op de kaken.

 

Communiceren met dieren hond

Doel reading

Het was een goede maar confronterende reading. Gelukkig beseften de eigenaren dat het zo niet verder kon en besloten ze om hun problemen aan te pakken. Ze hadden in dit geval reading en de hond nodig om ze met de neus op de feiten te drukken. Maar als je niet voor verrassingen wil komen te staan is het verstandig om van tevoren al te bedenken wat je doel is van een reading, welke vragen je graag beantwoord zou willen zien.

Tijdens de cursus Communiceren met dieren help ik jou ontdekken wat jouw dier(en) jou te vertellen hebben.


Download hier het gratis e-book over Communiceren met dieren
Bestel hier het boek Communiceren met dieren
Bestel hier het Inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren
Bekijk hier de cursus Communiceren met dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.