...

Communiceren met dieren, reading jong paard

Reading jong paard, communiceren met dieren

Bij een reading van een jong paard is het heel gemakkelijk om contact te leggen tijdens het communiceren met dieren. Net als kinderen kletsen jonge paarden (en andere jonge dieren) je de oren van het hoofd. Toen ik bij X was voor een reading van haar jaarling vertelde het paard niet alleen over veel zichzelf en zijn kuddegenoten maar ook over de andere dieren in het leven van X.

left Brain extrovert paardenbloem paard reading jong paard

Het jonge paard liet me tijdens de reading beelden zien van X met een hond en hoe ze de rechter voorpoot van de hond in haar beide handen vast hield. Het was meteen duidelijk dat de hond mank liep en wat pijn had in de poot, mogelijk door artrose. Ik kreeg beelden van X, ik zag dat X terwijl ze de poot van de hond in haar beide handen vasthield, haar gezicht naar de poot bracht. Automatisch legde ik de link met wanneer een kind zich bezeerd heeft dat je een kus op de pijnlijke plek geeft. Dus in mijn gedachten gaf X een hond een kus op een pijnlijke plek.

Geheimpje

Allemaal leuk bedacht maar ik wist nog helemaal niet of X wel een hond had….. Gelukkig antwoordde X bevestigend en had ze thuis een hond. Toen ik haar mijn bevindingen vertelde begon ze hard te lachen. Ze bevestigde dat ze een hond had met een pijnlijke poot maar ze vertelde ook dat ze een geheimpje had waarvan ze dus dacht dat niemand het wist; ze is, zoals ze zelf vertelde, verslaafd aan de geur van hondenpoten. Dus ze brengt haar gezicht niet naar de poot om er een kusje te geven maar ze brengt haar neus naar de poot om eventjes de lekkere geur van hondenpoten op te snuiven.

X moest dan ook heel hard lachen dat haar jonge paard tijdens de reading haar geheimpje had verklapt maar het bevestigde voor haar ook de bijzondere band die ze met haar jonge paard heeft.

Tijdens de cursus Communiceren met dieren help ik jou ontdekken wat jouw dier(en) jou te vertellen hebben.

Download hier het gratis e-book over Communiceren met dieren
Bestel hier het boek Communiceren met dieren
Bestel hier het Inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren
Bekijk hier de cursus Communiceren met dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.