communiceren met dieren

Reading van een jong paard

Bij een reading van een jong paard is het heel gemakkelijk om contact te leggen. Net als kinderen kletsen jonge paarden (en andere jonge dieren) je de oren van het hoofd. Toen ik bij X was voor een reading van haar jaarling vertelde het paard niet alleen over veel zichzelf en zijn kuddegenoten maar ook over de andere dieren in het leven van X.

Het jonge paard liet me tijdens de reading beelden zien van X met een hond en hoe ze de rechter voorpoot van de hond in haar beide handen vast hield. Het was meteen duidelijk dat de hond mank liep en wat pijn had in de poot, mogelijk door artrose. Ik kreeg beelden van X, ik zag dat X terwijl ze de poot van de hond in haar beide handen vasthield, haar gezicht naar de poot bracht. Automatisch legde ik de link met wanneer een kind zich bezeerd heeft dat je een kus op de pijnlijke plek geeft. Dus in mijn gedachten gaf X een hond een kus op een pijnlijke plek.

Allemaal leuk bedacht maar ik wist nog helemaal niet of X wel een hond had….. Gelukkig antwoordde X bevestigend en had ze thuis een hond. Toen ik haar mijn bevindingen vertelde begon ze hard te lachen. Ze bevestigde dat ze een hond had met een pijnlijke poot maar ze vertelde ook dat ze een geheimpje had waarvan ze dus dacht dat niemand het wist; ze is, zoals ze zelf vertelde, verslaafd aan de geur van hondenpoten. Dus ze brengt haar gezicht niet naar de poot om er een kusje te geven maar ze brengt haar neus naar de poot om eventjes de lekkere geur van hondenpoten op te snuiven.

X moest dan ook heel hard lachen dat haar jonge paard tijdens de reading haar geheimpje had verklapt maar het bevestigde voor haar ook de bijzondere band die ze met haar jonge paard heeft.

Ben je zelf ook benieuwd wat jouw dieren te vertellen hebben, je leert het tijdens de cursus communiceren met dieren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *