Communiceren met dieren, reading paard

Reading paard, communiceren met dieren

Bij het communiceren met dieren, een reading van een paard, maken we eigenlijk altijd contact met het dier van foto’s of in levende lijve. Maar soms is de energie tussen mens en dier zo sterk dat dat niet eens nodig is. Tijdens het e-mailverkeer tussen X en mij, vertelde ze tussen neus en lippen door dat haar paard pas een koliekaanval had gehad. De band tussen X en haar paard is zo sterk dat ik direct een boodschap van het paard voor X doorkreeg. Het paard vertelde me dat X tegen de grenzen van haar “mens” zijn aanliep.

7e Chakra paard reading paard

Tijdens de reading vertelde het paard, dat het ondanks de koliekaanval op dat moment goed met hem ging, paarden leven in het hier en nu. Het paard vertelde verder dat X het goed deed maar door haar verantwoordelijkheid en zorgen voor haar dieren een beetje uitgeput was. Volgens het paard deed X het goed, ze gaf alles wat ze op dat moment kon. Meer kon het dier dan ook niet van haar verlangen. Maar X had zelf het idee dat ze beperkt was in wat ze voor haar dieren kon doen, ze zou bijna haar leven geven voor haar dieren.

Liefdevolle boodschap tijdens een reading van het paard

Vandaar dat het paard aangaf dat X tegen de grenzen van het “mens” zijn aanliep. En dat vond ik zo’n mooie liefdevolle boodschap. Want we willen het liefst hemel en aarde bewegen voor het welzijn van onze dieren. Maar we blijven mensen, we kunnen niet meer doen dan ons best en dat is op sommige momenten best moeilijk te accepteren. En dan is het wel heel bijzonder dat een paard ons laat zien wat we op dat moment eigenlijk liever niet willen zien of accepteren. We zijn ook maar een mens en kunnen niet meer doen dan ons best. Voor het paard was het goed, die leeft in het hier en nu en accepteert de dingen zoals ze zijn. Maar voor onszelf valt het niet altijd mee om dat te accepteren.

Tijdens de cursus Communiceren met dieren help ik jou ontdekken wat jouw dier(en) jou te vertellen hebben.


Download hier het gratis e-book over Communiceren met dieren
Bestel hier het boek Communiceren met dieren
Bestel hier het Inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren
Bekijk hier de cursus Communiceren met dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.