Communiceren met dieren, reading dier

4e chakra hartchakra paard reading dier

Tijdens een reading wordt de energie gelezen. Dit kan wanneer ik bij het dier aanwezig ben, maar het kan ook vanaf een foto, een fotoreading. In het energieveld ligt veel informatie opgeslagen. Deze energie kan meer vertellen over de struikelblokken die je tegenkomt bij het dier, maar kan je ook kan helpen bij het nemen van beslissingen voor het dier.

In het energieveld is ook te zien waar de talenten van het dier liggen en wat zijn of haar kernkwaliteiten liggen en hoe het dier denkt. Een reading kan je dus veel vertellen over wat er wel of niet bij jou en je dier past. Wanneer je meer inzicht wilt krijgen in jouw dier en een antwoord wilt hebben over eventuele blokkades of problemen. Tijdens een reading wordt duidelijk wat er speelt en wat er aan de hand is. Een reading vertelt je hoe je ermee om kunt gaan en wat je in je leven kunt veranderen.

Antwoorden

Met een reading krijg je vaak antwoorden op vragen die nog openstaan, bijvoorbeeld door het plotselinge overlijden van een dierbare. Een reading kan je helpen om dingen te begrijpen, los te laten en af te sluiten. Zo ontstaat er weer ruimte voor een nieuw begin

Je kunt ervoor kiezen om een reading af te sluiten met een healing. Een healing heeft een positief effect op de fysieke, emotionele en mentale gezondheid.

Tijdens de cursus Communiceren met dieren help ik jou ontdekken wat jouw dier(en) jou te vertellen hebben.


Download hier het gratis e-book over Communiceren met dieren
Bestel hier het boek Communiceren met dieren
Bestel hier het Inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren
Bekijk hier de cursus Communiceren met dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.