Communiceren met dieren, Healing dier

Healing dier, communiceren met dieren

Een reading van je dier geeft informatie,
Een healing van je dier geeft ruimte,
Beide maken mogelijkheden zichtbaar zodat je kunt zijn wie je bent!

Ieder mens en dier heeft wel eens last van een blokkade in de energiestroom. Dat kan op het fysieke, emotionele, mentale of spirituele vlak. Bij een healing kijken we welke blokkades er zijn, waar deze vandaan komen en hoe we deze kunnen helen. Zo kan de energie weer vrij stromen en lichaam, geest en ziel weer in balans komen.

Healing

Healing is een proces van ontspannen en loslaten op een diep niveau. Hierdoor gaat de energie weer stromen en het lichaam wordt geholpen om zichzelf te helen. Een healing geeft vertrouwen; na een healing kan het dier stress en oude pijn loslaten. Hierdoor is er weer ruimte voor persoonlijke groei.

7e Chakra paard reading paard healing dier

Tijdens een healing leg ik mijn handen op of net iets boven het lichaam van het dier. Bij een healing stem ik mijn energie af op de energie van het dier. Via mijn handen geef ik de helende energie door waardoor het energieniveau van het dier verhoogt. Zo kan het helingsproces op fysiek, mentaal en emotioneel niveau in gang worden gezet. Het dier brengt op deze manier zelf zijn lichaam weer in balans.

​Het is goed om te weten dat het dier tijdens de healing volledig bij bewustzijn is en op onbewust niveau altijd zelf zijn grenzen bepaalt. Het dier laat los wat goed voor hem is en geeft daarin zijn eigen tempo aan

De voordelen van een healing; stress verminderd, het helpt beter ontspannen, het dier komt beter in balans, blessures en wonden herstellen beter en sneller. Een healing in combinatie met een reading versterkt elkaar.

Een healing van je dier geeft energie op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Bij zowel de cursus Communiceren met dieren als de cursus Chakra’s bij dieren wordt aandacht besteed aan het helen van energieblokkades


Download hier het gratis e-book over Communiceren met dieren
Bestel hier het boek Communiceren met dieren
Bestel hier het Inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren
Bekijk hier de cursus Communiceren met dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.