Reading en Healing

Healing dier

Een reading geeft je informatie,
Een healing geeft je ruimte,
Beide maken mogelijkheden zichtbaar zodat je kunt zijn wie je bent!

Ieder mens en dier heeft wel eens last van een blokkade in de energiestroom op het fysieke, emotionele, mentale of spirituele vlak. Bij een healing kijken we welke blokkades er zijn, waar deze vandaan komen en hoe we deze kunnen helen. Zo kan de energie weer vrij stromen en lichaam, geest en ziel weer in balans komen.

Healing
Healing is een proces van ontspannen en loslaten op een diep niveau, waardoor de energie weer gaat stromen en het lichaam wordt geholpen om zichzelf te helen. Een Healing maakt zelfverzekerder; na een healing kan het dier stress en oude pijn loslaten en werken aan persoonlijke groei.

Tijdens een healing raak ik leg ik mijn handen op of net iets boven het lichaam van het dier. Bij een healing stem ik mijn energie af op de energie van het dier en geef ik via mijn handen de helende energie waardoor het energieniveau van het dier verhoogd en het helingsproces op fysiek, mentaal en emotioneel niveau in gang wordt gezet. Het dier brengt op deze manier zelf zijn lichaam weer in balans.

​Het is goed om te weten dat het dier tijdens de healing volledig bij bewustzijn is en op onbewust niveau altijd zelf zijn grenzen bepaalt. Het dier laat los wat goed voor hem is en geeft daarin zijn eigen tempo aan

De voordelen van een healing; stress verminderd, het help beter ontspannen, het dier komt beter in balans, blessures en wonden herstellen beter en sneller. Een healing in combinatie met een reading versterken elkaar.

Een healing geeft energie op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Bij zowel de cursus Communiceren met dieren als de cursus Chakra reading en healing bij dieren wordt aandacht besteed aan het helen van energieblokkades

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.