Reading en Healing

Chakra reading van een oudere poes

Deze week heb ik een chakra reading gedaan van mijn 18 jarige poes Skippy. Het verschil tussen een chakra reading en een normale reading is, dat het gesprek bij een normale reading, (het communiceren met dieren) een beetje alle kanten op kan gaan, terwijl je bij een chakra reading alle chakra’s afgaat en per gebied kijkt naar wat er speelt. Er is dus iets minder ruimte en vrijheid in het gesprek omdat je je vragen heel gericht stelt.

Het leven van poes Skippy loopt helaas ten einde. Ze heeft diverse ouderdomskwaaltjes en ik wilde graag weten hoe het met haar chakra’s en energie gesteld is, of er ergens in het lichaam blokkades zijn en hoe de balans is tussen hemel en aarde.

Chakra’s

Poes Skippy is soms gedesoriënteerd, dan lijkt ze dement en is ze echt even de weg kwijt, ook loopt ze dan heel hard te miauwen. Het lijkt dan alsof ze bij wijze van spreken het hiernamaals al ziet en min of meer tussen 2 werelden leeft. Bij een jong dier voel je bij het eerste chakra heel duidelijk dat het dier goed met de aarde verbonden is. Wanneer dieren in hun laatste fase zitten of flink ziek zijn, voel je dat de energie veel meer in het zevende chakra is gaan zitten. De verbinding met het hemelse wordt dan sterker dan de verbinding met het aardse.

Bij Skippy was tijdens de chakra reading duidelijk voelbaar dat de energie tussen het eerste en zevende chakra niet goed meer in balans is. En bij het tweede chakra voelde ik een duidelijke vermindering aan energie in het gebied van de nieren. Maar dat had ik eigenlijk ook wel verwacht bij een oudere poes.

Healing

Omdat ik Skippy zolang het gaat, graag nog wat langer bij me wil houden, ben ik na de reading, in mijn healing, heel bewust gaan het werken om de energie op het eerste chakra te versterken zodat ze beter gegrond is en meer verbonden met dit leven.

Tijdens de reading verzamel je informatie en stel je je vragen en na de reading is er ruimte, om in dit geval door middel van een healing, de energie weer te verhogen en beter te verdelen. Na de reading en healing werd poes Skippy gelukkig weer een stuk rustiger.

Ik ben me er van bewust dat het niet lang gaat duren met poes Skippy, daar heb ik vrede mee, maar ik probeer het laatste deel van haar leven wel zo aangenaam mogelijk voor haar te maken. En natuurlijk heb ik met poes Skippy afgesproken dat wanneer het niet meer gaat, ze het aangeeft en we een afspraak maken met de dierenarts. Maar voorlopig genieten we nog van elke dag die we nog samen mogen beleven.

In het gratis e-book Chakra’s bij dieren vertel ik je waar de verschillende chakra’s voor staan en wat ze je te vertellen hebben over jouw dier.

Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren leer ik je alles over het communiceren met dieren met behulp van de chakra’s.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.