Gratis e-book de 8 chakra’s bij dieren Facebook

Gratis e-book de 8 chakra’s bij dieren

Bedankt voor je aanvraag voor het gratis e-book De 8 chakra’s bij dieren. Je kunt het gratis e-book direct via deze link bekijken.

Wanneer je het gratis e-book “De 8 chakra’s bij dieren” hebt gelezen, kan ik me best voorstellen dat je graag nog iets meer wil weten. Dat is de reden dat ik het boek “Chakra’s bij dieren” heb geschreven. Daarin vertel ik meer over de 8 verschillende chakra’s en hoe je deze bij een dier kunt voelen en in balans kunt brengen. Het boek Chakra’s bij dieren is ook fijn als naslagwerk om bij de cursus Chakra’s bij dieren te gebruiken.

Wacht nog even voor je wegklikt, we hebben vandaag een speciale aanbieding die je niet wilt missen!

Masterclass Engelenkaarten en Inspiratiekaarten leggen van €33,33 voor maar €11,11

In deze masterclass leer je hoe je engelenkaarten en inspiratiekaarten kunt gebruiken voor jezelf, een ander of voor een dier. Maar ook hoe je de kaarten kunt gebruiken om je reading van een mens of dier op gang te brengen of af te sluiten.

Dit ga je leren:

  • De kaarten afstemmen op jouw energie
  • Simpele, maar krachtige rituelen
  • Hoe je de kaarten kunt interpreteren, ook als je ze niet begrijpt! (En hoe deze kaarten vaak degene zijn die je nodig hebt om verder te komen)
  • Hoe je voor jezelf, anderen of een dier een of meerdere kaarten kunt trekken
  • Verschillende leggingen om kaarten te trekken (dus meer dan 1 kaart als je een uitgebreidere vraag hebt)

Oorspronkelijke prijs was: €33,33.Huidige prijs is: €11,11.

Masterclass engelenkaarten leggen

Contact
Voor al je vragen over de boeken en cursussen, is collega Mitja deze week tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0032 (0)465 00 49 25 of via email: info@paardennatuurlijk.com