Sterrenbeeld paard; ram

Ram 21/03 – 20/04
Deze paarden barsten van de energie, zijn vrolijk, ongecompliceerd, houden van aandacht. Ze zijn initiatiefrijk en zullen niet zo snel terugdeinzen wanneer ze het aan de stok krijgen met een kuddegenoot. Ze kunnen er niet goed tegen wanneer ze onterecht bestraft worden, dan kunnen ze het vertrouwen in de mens verliezen. Rammen zijn op zoek naar gelijkwaardigheid en kameraadschap. Hun goede gedrag beloon je met veel complimentjes en een wortel. Het lastigst van dit sterrenbeeld is om ervoor te zorgen dat ze je gehoorzamen, het zijn doeners, houden van aanpakken en iets minder van overleggen. Ze houden van fysieke uitdagingen en willen graag aan het werk maar hebben een consequente aanpak en training nodig.

Rammen willen graag aan het werk en durfen daarin ook risico te nemen. Ze houden niet van overleggen, dat vinden ze zonde van hun tijd, ze houden van dingen aanpakken. Een ram-mens begint bijvoorbeeld al aan de verbouwing voordat de vergunningen rond zijn.


Bij ram hoort het element vuur; met de eigenschap wilskracht.
Vuur staat voor dynamiek, strijd, eergevoel en principes.

Tijdens de cursus Astrologie voor dieren leer ik je meer over de verschillende sterrenbeelden en hun kernkwaliteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *