Astrologie bij dieren; sterrenbeeld ram

Sterrenbeeld ram, astrologie bij dieren

Ram 21/03 – 20/04
Dieren met het ram als sterrenbeeld barsten van de energie, zijn vrolijk, ongecompliceerd, houden van aandacht. Ze zijn initiatiefrijk en zullen niet zo snel terugdeinzen wanneer ze het aan de stok krijgen met een ander dier of huisgenoot. Ze kunnen er niet goed tegen wanneer ze onterecht bestraft worden, dan kunnen ze het vertrouwen in de mens verliezen. Rammen zijn op zoek naar gelijkwaardigheid en kameraadschap. Hun goede gedrag beloon je met veel complimentjes en iets lekkers. Het lastigst van dit sterrenbeeld is om ervoor te zorgen dat ze je gehoorzamen, het zijn doeners, houden van aanpakken en iets minder van overleggen. Ze houden van fysieke uitdagingen en willen graag aan het werk maar hebben daarbij een consequente aanpak en training nodig.

sterrenbeeld ram cursus astrologie bij dieren

Rammen willen graag aan het werk en durven daarin ook risico te nemen. Ze houden niet van overleggen, dat vinden ze zonde van hun tijd, ze houden van dingen aanpakken. Een ram-mens begint bijvoorbeeld al aan de verbouwing voordat de vergunningen rond zijn.

Bij de ram hoort het element vuur; met de eigenschap wilskracht.
Vuur staat voor dynamiek, strijd, eergevoel en principes.

Boek Astrologie bij dieren

Het maakt niet wie je bent of wat je doet, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist, leer je weer wat nieuws. In het boek Astrologie bij dieren worden onder andere de 12 sterrenbeelden en elementen besproken.

Cursus Astrologie bij dieren

Tijdens de online cursus Astrologie bij dieren worden o.a. de verschillende sterrenbeelden en elementen besproken. Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken.

Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier
Bestel hier het boek Astrologie bij dieren
Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Gratis e-book Astrologie bij dieren
Astrologie bij dieren cursus

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.