astrologie

Astrologie bij dieren; sterrenbeeld stier

Stier 21/04 – 22/05.
Sterrenbeeld stier dieren zijn over het algemeen rustig, geduldig en laten zich niet zo snel van de wijs brengen. Stieren zijn geduldig, bereiden dingen graag goed voor en als ze hun doelen niet bereiken balen ze daar behoorlijk van. Stieren zijn doorzetters, geven niet snel op en willen dingen graag goed in de vingers hebben. Een stier wil de leerstof vaak sneller dan mogelijk, goed in de vingers hebben waardoor ze soms moeite hebben met het leerproces. Ze willen rennen nog voor ze kunnen lopen.

Een stier kan in het begin wat terughoudend zijn bij vreemden, maar wanneer stieren je kennen en aardig vinden, dan zijn het vrienden voor het leven. Je geur en gezicht zullen ze zich altijd blijven herinneren en herkennen. Een stierdier gaat graag naar buiten, maar liggen dan liever te luieren dan dat ze spelen. Een stier zal eerder voor een ontspannende buitenactiviteit kiezen dan voor iets met veel actie. Liever een ontspannende lange wandeling dan een interval training.Omdat stieren erg van eten houden, kunnen ze wat last van overgewicht krijgen, let daarom goed op hun dieet. Stierdieren hechten waarde aan hun spullen en hun vaste gewoonten, ze zijn dan ook waaks en zullen hun voedsel en speeltjes dan ook goed beschermen. Een stierdier is trouw en koppig, wordt niet snel kwaad, maar houdt het wel lang vol als het eenmaal zo ver is wanneer zijn trots gekrenkt is.

Rust is belangrijk voor een stier, je kan ze dan ook beter niet storen tijdens hun slaap, anders kunnen ze kribbig reageren. Een stier heeft behoefte aan zekerheid, wil graag aangeraakt worden, het opent zijn gevoelswereld.

Een stierdier is kuddedier, dus laat het dier niet te lang alleen. Wie van een rustig dier houdt, kiest voor een stier.

Bij het sterrenbeeld stier hoort het element aarde met de eigenschap gewaarworden
Aarde staat voor realisme, praktisch nut en wetten


Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier

Bestel hier het boek Astrologie bij dieren

Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

ik en fred

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.