Astrologie bij dieren; sterrenbeeld stier

Sterrenbeeld stier, astrologie bij dieren

Stier 21/04 – 22/05.
Sterrenbeeld stier dieren zijn over het algemeen rustig, geduldig en laten zich niet zo snel van de wijs brengen. Stieren zijn geduldig, bereiden dingen graag goed voor en als ze hun doelen niet bereiken balen ze daar behoorlijk van. Stieren zijn doorzetters, geven niet snel op en willen dingen graag goed in de vingers hebben. Een stier wil de leerstof, vaak sneller dan mogelijk, goed in de vingers hebben waardoor ze soms moeite hebben met het leerproces. Ze willen rennen, nog voor ze kunnen lopen.

sterrenbeeld stier cursus astrologie bij dieren

Een stier kan in het begin wat terughoudend zijn bij vreemden, maar wanneer stieren je kennen en aardig vinden, dan zijn het vrienden voor het leven. Je geur en gezicht zullen ze zich altijd blijven herinneren en herkennen. Een stierdier gaat graag naar buiten, maar liggen dan liever te luieren dan dat ze spelen. Een stier zal eerder voor een ontspannende buitenactiviteit kiezen dan voor iets met veel actie. Liever een ontspannende lange wandeling dan een interval training.

Omdat stieren erg van eten houden, kunnen ze wat last van overgewicht krijgen, let daarom goed op hun dieet. Stierdieren hechten waarde aan hun spullen en hun vaste gewoonten, ze zijn dan ook waaks en zullen hun voedsel en speeltjes dan ook goed beschermen. Een stierdier is trouw en koppig, wordt niet snel kwaad, maar houdt het wel lang vol als het eenmaal zo ver is wanneer zijn trots gekrenkt is.

Rust is belangrijk voor een stier, je kan ze dan ook beter niet storen tijdens hun slaap, anders kunnen ze kribbig reageren. Een stier heeft behoefte aan zekerheid, wil graag aangeraakt worden, het opent zijn gevoelswereld.

Een stierdier is kuddedier, dus laat het dier niet te lang alleen. Wie van een rustig dier houdt, kiest voor een stier.

Bij het sterrenbeeld stier hoort het element aarde met de eigenschap gewaarworden
Aarde staat voor realisme, praktisch nut en wetten

Boek Astrologie bij dieren

Het maakt niet wie je bent of wat je doet, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist, leer je weer wat nieuws. In het boek Astrologie bij dieren worden onder andere de 12 sterrenbeelden en elementen besproken.

Cursus Astrologie bij dieren

Tijdens de online cursus Astrologie bij dieren worden o.a. de verschillende sterrenbeelden en elementen besproken. Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken.

Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier
Bestel hier het boek Astrologie bij dieren
Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Gratis e-book Astrologie bij dieren
Astrologie bij dieren cursus

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.