astrologie

Sterrenbeeld dier; kreeft

Kreeft 22/06 – 22/07
Is jouw dier geboren onder het sterrenbeeld / dierenriemteken kreeft dan houdt jouw dier waarschijnlijk niet van harde geluiden of geschreeuw, daar kan het gevoelige kreeft dier echt even flink van aangedaan zijn. Kreeft dieren worden niet graag van hun stuk gebracht, ze kunnen snel geïrriteerd raken door anderen omdat ze moeite hebben om zich af te schermen en snel stemmingen van anderen overnemen. Daarom voelt een kreeft dier zich op zijn best in een rustige, stabiele omgeving. Elke verandering in hun leven, onrechtvaardig gestraft worden, een verandering van huis, stal of kudde, kan er voor zorgen dat ze zich (tijdelijk) stilletjes terugtrekken. Kreeft dieren zijn vriendelijke, vrolijke dieren met een zeer goed geheugen, ze nemen de omgeving goed in zich op en voelen goed aan wat iemand nodig heeft. Met nieuwe mensen of dieren zijn ze in het begin wat terughouden maar als je hun vertrouwen hebt gewonnen, dan heb je ook hun hart gewonnen.

Kreeft dieren hebben graag de aandacht voor hen alleen en delen deze liever niet met andere dieren. Ze houden er niet van om alleen gelaten te worden, snappen bijvoorbeeld niet waarom ze niet mee mogen op vakantie, je moet dus met je kreeft dier praten en uitleggen dat je op vakantie gaat, dat je weer terugkomt en dat jullie dan samen leuke dingen gaan doen.

Kreeft dieren zijn gevoelsdieren en zorgzaam, ze hechten zo sterk hun eigenaar dat ze ziek kunnen worden uit betrokkenheid bij de mens. Een kreeft dier heeft behoefte aan gezelligheid en delen maar daarnaast is veiligheid ook heel belangrijk voor ze. Ze leven in contact met de omgeving en zoeken graag levendigheid op. De maag van dit dier kan gevoelig zijn, dus pas op bij het veranderen van het voerbeleid.

Bij kreeft hoort het element water met de eigenschap voelen.
Water staat voor betrokkenheid, geheugen en psychologie.

Tijdens de cursus Astrologie voor dieren leer ik je meer over de verschillende sterrenbeelden en hun kernkwaliteiten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *