...

Astrologie bij dieren; sterrenbeeld kreeft

Sterrenbeeld kreeft, astrologie bij dieren

Kreeft 22/06 – 22/07
Is jouw dier geboren onder het sterrenbeeld / dierenriemteken kreeft, dan houdt jouw dier waarschijnlijk niet van harde geluiden of geschreeuw. Daar kan het gevoelige kreeftdier echt even flink van aangedaan zijn. Kreeftdieren worden niet graag van hun stuk gebracht, Ze kunnen snel geïrriteerd raken door anderen omdat ze moeite hebben om zich af te schermen. Kreeften nemen snel stemmingen en spanningen van anderen over. Daarom voelt een kreeftdier zich op zijn best in een rustige, stabiele omgeving. Elke verandering in hun leven zoals onrechtvaardig gestraft worden, een verandering van huis, stal of kudde, kan er voor zorgen dat ze zich (tijdelijk) stilletjes terugtrekken.

sterrenbeeld kreeft cursus astrologie bij dieren

Kreeftdieren zijn vriendelijke, vrolijke dieren met een zeer goed geheugen. Deze dieren nemen de omgeving goed in zich op en voelen goed aan wat iemand nodig heeft. Met nieuwe mensen of dieren zijn ze in het begin wat terughoudend. Maar als je hun vertrouwen hebt gewonnen, dan heb je ook hun hart gewonnen.

Kreeftdieren hebben graag de aandacht voor hen alleen en delen deze liever niet met andere dieren. Ze houden er niet van om alleen gelaten te worden, snappen bijvoorbeeld niet waarom ze niet mee mogen op vakantie. Je moet dus met je kreeftdier praten en uitleggen dat je op vakantie gaat, dat je weer terugkomt en dat jullie dan samen leuke dingen gaan doen.

Kreeftdieren zijn gevoelsdieren en zeer zorgzaam, ze hechten zo sterk aan hun eigenaar dat ze ziek kunnen worden uit betrokkenheid bij de mens. Een kreeftdier heeft behoefte aan gezelligheid en delen, maar daarnaast is veiligheid ook heel belangrijk voor ze. Ze leven in contact met de omgeving en zoeken graag levendigheid op. De maag van dit dier kan gevoelig zijn, dus pas op bij het veranderen van het voerbeleid.

Bij sterrenbeeld kreeft hoort het element water met de eigenschap voelen.
Water staat voor betrokkenheid, geheugen en psychologie.

Boek Astrologie bij dieren

Het maakt niet wie je bent of wat je doet, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist, leer je weer wat nieuws. In het boek Astrologie bij dieren worden onder andere de 12 sterrenbeelden en elementen besproken.

Cursus Astrologie bij dieren

Tijdens de online cursus Astrologie bij dieren worden o.a. de verschillende sterrenbeelden en elementen besproken. Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken.

Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier
Bestel hier het boek Astrologie bij dieren
Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Gratis e-book Astrologie bij dieren
Astrologie bij dieren cursus

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.