Sterrenbeeld paard; leeuw

Leeuw 23/07 – 22/08
Wanneer je paard is geboren onder het sterrenbeeld leeuw, voelt je paard zich de koning te rijk. Leeuw paarden zijn trots en lijken rustig van aard maar ook leeuw paarden houden van een goed avontuur. Leeuwen zijn erg nieuwsgierig, niets ontsnapt aan hun aandacht, ze merken alles op. Maak daarom van elke training of buitenrit een avontuur, een spannende gebeurtenis waarin de leeuw de held is. Leeuw paarden zijn geboren leiders die andere paarden en dieren goed aanvoelen. Ze houden van kinderen, zijn erg beschermend en wanneer je hun hart gewonnen hebt, geven ze hun leven voor je. Leeuw paarden hebben een goed geheugen en worden niet graag gekrenkt. Een warme plek in de wei of op stal met een berg hooi vinden ze heerlijk, dan voelen ze zicht gewaardeerd want een leeuw voelt zicht graag belangrijk.

De leeuw is trots en kan wat dominante zijn, als ze ergens van overtuigd zijn is het moeilijk om ze op andere ideeën te brengen, Wanneer het leeuw paard in de buurt is zal iedereen dat weten. Hij vraagt veel aandacht en leeuwen hebben over het algemeen een goed en vrolijk humeur. Wanneer de leeuw te weinig aandacht krijgt kan het vervelend worden, als het niet goedschiks kan, dan maar kwaadschiks! Dus houdt je leeuw paard in de gaten en geef het voldoende aandacht en laat het weten dat het heel belangrijk is. Omdat leeuw paarden een beetje ijdel zijn, zijn het paarden die het heerlijk vinden om uitgebreid gewassen, gepoetst en ingevlochten te worden. Om je leeuw paard gezond te houden, geef je het veel complimenten en beloningen en neem je hem mee naar buiten. Lekker buiten in de paddock of wei maar nog veel beter lekker samen buiten rijden. En natuurlijk worden mooie dekjes of een blinkend hoofdstel gewaardeerd door dit toch wel ijdele dier 😉

Bij leeuw hoort het element vuur; met de eigenschap wilskracht.
Vuur staat voor dynamiek, strijd, eergevoel en principes.

Tijdens de cursus Astrologie voor dieren leer ik je meer over de verschillende sterrenbeelden en hun kernkwaliteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *