astrologie

Astrologie bij dieren; sterrenbeeld leeuw

Leeuw 23/07 – 22/08
Wanneer je dier is geboren onder het sterrenbeeld leeuw, voelt je dier zich de koning te rijk. Leeuwdieren zijn trots en lijken rustig van aard maar ook leeuwdieren houden van een goed avontuur. Leeuwen zijn erg nieuwsgierig, niets ontsnapt aan hun aandacht, ze merken alles op. Maak daarom van elke training of buitenrit een avontuur, een spannende gebeurtenis waarin de leeuw de held is.

Leeuwdieren zijn geboren leiders die andere dieren goed aanvoelen. Ze houden van kinderen, zijn erg beschermend en wanneer je hun hart gewonnen hebt, geven ze hun leven voor je. Leeuwdieren hebben een goed geheugen en worden niet graag gekrenkt. Een warme plek thuis, in de wei of op stal met lekker eten vinden ze fijn, dan voelen ze zicht gewaardeerd want een leeuw voelt zicht graag belangrijk.De leeuw is trots en kan wat dominant zijn, als ze ergens van overtuigd zijn, is het moeilijk om ze op andere ideeën te brengen. Wanneer het leeuwdier in de buurt is zal iedereen dat weten. Hij vraagt veel aandacht en leeuwen hebben over het algemeen een goed en vrolijk humeur. Wanneer de leeuw te weinig aandacht krijgt, kan het vervelend worden, als het niet goedschiks kan dan maar kwaadschiks! Dus houdt je leeuwdier in de gaten, geef het voldoende aandacht en laat het dier weten dat het heel belangrijk is.

Omdat leeuwdieren een beetje ijdel zijn, zijn het dieren die het heerlijk vinden om uitgebreid gewassen, gepoetst en geborsteld te worden. Om je leeuwdier gezond te houden, geef je het dier veel complimenten en beloningen, en neem je hem mee naar buiten. Lekker buiten wandelen of ga zelf even ontspannen bij je paard in de paddock of wei. Maar nog veel beter; ga lekker samen naar buiten voor een lange wandeling. En natuurlijk worden mooie, zachte, blinkende spullen gewaardeerd door dit toch wel ijdele dier 😉

Bij sterrenbeeld leeuw hoort het element vuur; met de eigenschap wilskracht.
Vuur staat voor dynamiek, strijd, eergevoel en principes.


Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier

Bestel hier het boek Astrologie bij dieren

Bekijk hier de cursus Astrologie voor dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

ik en fred

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.