Astrologie bij dieren; sterrenbeeld leeuw

Sterrenbeeld leeuw, astrologie bij dieren

Leeuw 23/07 – 22/08
Wanneer je dier is geboren onder het sterrenbeeld leeuw, voelt je dier zich de koning te rijk. Leeuwdieren zijn trots en lijken rustig van aard maar ook leeuwdieren houden van een goed avontuur. Leeuwen zijn erg nieuwsgierig, niets ontsnapt aan hun aandacht, ze merken alles op. Maak daarom van elke training of buitenrit een avontuur, een spannende gebeurtenis waarin de leeuw de held is.

sterrenbeeld leeuw cursus astrologie bij dieren

Leeuwdieren zijn geboren leiders die andere dieren goed aanvoelen. Ze houden van kinderen, zijn erg beschermend en wanneer je hun hart gewonnen hebt, geven ze hun leven voor je. Leeuwdieren hebben een goed geheugen en worden niet graag gekrenkt. Een warme plek thuis, in de wei of op stal met lekker eten vinden ze fijn, dan voelen ze zich gewaardeerd want een leeuw voelt zich graag belangrijk.

De leeuw is trots en kan wat dominant zijn, als ze ergens van overtuigd zijn, is het moeilijk om ze op andere ideeën te brengen. Wanneer het leeuwdier in de buurt is zal iedereen dat weten. Hij vraagt veel aandacht en leeuwen hebben over het algemeen een goed en vrolijk humeur. Wanneer de leeuw te weinig aandacht krijgt, kan het vervelend worden, als het niet goedschiks kan dan maar kwaadschiks! Dus houdt je leeuwdier in de gaten, geef het voldoende aandacht en laat het dier weten dat het heel belangrijk is.

Omdat leeuwdieren een beetje ijdel zijn, zijn het dieren die het heerlijk vinden om uitgebreid gewassen, gepoetst en geborsteld te worden. Om je leeuwdier gezond te houden, geef je het dier veel complimenten en beloningen, en neem je hem mee naar buiten. Lekker buiten wandelen of ga zelf even ontspannen bij je paard in de paddock of wei. Maar nog veel beter; ga lekker samen naar buiten voor een lange wandeling. En natuurlijk worden mooie, zachte, blinkende spullen gewaardeerd door dit toch wel ijdele dier 😉

Bij sterrenbeeld leeuw hoort het element vuur; met de eigenschap wilskracht.
Vuur staat voor dynamiek, strijd, eergevoel en principes.

Boek Astrologie bij dieren

Het maakt niet wie je bent of wat je doet, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist, leer je weer wat nieuws. In het boek Astrologie bij dieren worden onder andere de 12 sterrenbeelden en elementen besproken.

Cursus Astrologie bij dieren

Tijdens de online cursus Astrologie bij dieren worden o.a. de verschillende sterrenbeelden en elementen besproken. Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken.

Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier
Bestel hier het boek Astrologie bij dieren
Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Gratis e-book Astrologie bij dieren
Astrologie bij dieren cursus

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.