Astrologie bij dieren; sterrenbeeld maagd

Sterrenbeeld maagd, astrologie bij dieren

Maagd 23 augustus – 22 september
Dieren (en mensen) geboren onder het sterrenbeeld maagd zijn perfectionistisch aangelegd. Maagddieren hebben graag een taak en willen graag nuttig bezig zijn. Ze ergeren zich snel wanneer dingen niet goed gaan, daarom zorgen ze ervoor dat ze zelf goed zijn in dingen die ze doen. Maagddieren luisteren over het algemeen goed en hebben weinig moeite met het uitvoeren van opdrachten, behalve…. als het gaat om kleine dingen die dan precies zo moeten gaan als zij graag willen. Je moet maagddieren (en mensen) dingen goed uitleggen, anders vinden ze je slordig en niet perfect genoeg, dan denken ze dat ze het zelf beter kunnen. Maagddieren hebben veel plichtsbesef en zijn erg gesteld op regelmaat.

sterrenbeeld maagd cursus astrologie bij dieren

Maagddieren zijn goede vrienden en betrokken bij hun omgeving. Ze voelen goed aan wanneer je niet lekker in je vel zit of wanneer je je ziek voelt. Ze proberen je dan te behagen zodat je je weer wat beter gaat voelen. Het zijn bescheiden gezellige dieren die goed op zichzelf kunnen zijn, ze lijken soms wat gereserveerd en zullen niet snel hun gevoelens tonen. Verwacht dan ook niet dat maagddieren enthousiast op je afkomen wanneer je thuis of op stal komt. Maar dat betekent niet dat ze niet blij zijn om je te zien.

Maagddieren brengen graag tijd samen met anderen door, gewoon samen lekker ontspannen. Dat kan met je paard tijdens een buitenrit maar ook op de poetsplaats of op de wei, dat vinden ze gezellig.

Voeding

Een maagd is een kieskeurig dier als het gaat om eten, om de schikking van het hooi of de bodembedekking in de stal. Maar ook als het gaat om het juiste moment van de dag, om aan het werk te gaan. Dit dier kan gevoelig reageren op de huid maar ook op voedingsmiddelen, let op met wat je het dier voert, als je eenmaal een merk hebt gevonden dat het dier bevalt, blijf daar dan voorlopig bij.

Bij maagd hoort het element aarde met de eigenschap gewaarworden
Aarde staat voor realisme, praktisch nut en wetten

Boek Astrologie bij dieren

Het maakt niet wie je bent of wat je doet, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist, leer je weer wat nieuws. In het boek Astrologie bij dieren worden onder andere de 12 sterrenbeelden en elementen besproken.

Cursus Astrologie bij dieren

Tijdens de online cursus Astrologie bij dieren worden o.a. de verschillende sterrenbeelden en elementen besproken. Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken.

Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier
Bestel hier het boek Astrologie bij dieren
Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Gratis e-book Astrologie bij dieren
Astrologie bij dieren cursus

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.