Sterrenbeeld paard; maagd

23 augustus – 22 september
Paarden (en mensen) geboren onder het sterrenbeeld maagd zijn perfectionistisch aangelegd. Maagd paarden hebben graag een taak en willen graag nuttig bezig zijn. Ze ergeren zich snel wanneer dingen niet goed gaan en daarom zorgen ze ervoor dat ze goed zijn in dingen die ze doen. Maagd paarden luisteren over het algemeen goed en hebben weinig moeite met het uitvoeren van opdrachten, behalve…. als het gaat om kleine dingen die dan precies zo moeten gaan als zij willen. Je moet maagd dieren en mensen dingen goed uitleggen anders vinden ze je slordig en niet perfect genoeg, denken ze dat ze het zelf beter kunnen. Maagd paarden hebben veel plichtsbesef en zijn erg gesteld op regelmaat.

Maagd paarden zijn goede vrienden en betrokken bij hun omgeving. Ze voelen goed aan wanneer je je niet lekker in je vel zit of wanneer je je ziek voelt, ze proberen je dan te behagen zodat je je weer wat beter gaat voelen. Het zijn bescheiden gezellige paarden die goed op zichzelf kunnen zijn, ze lijken soms wat gereserveerd en zullen niet zo snel hun gevoelens tonen. Verwacht dan ook niet dat maagd paarden enthousiast op je afkomen wanneer je op stal komt maar dat betekent niet dat ze niet blij zijn om je te zien.

Maagd paarden brengen graag tijd samen met anderen (mensen of dieren) door, gewoon samen ontspannen tijdens een buitenrit, op de poetsplaats of op de wei vinden ze heerlijk.

Een maagd is een kieskeurig paard als het gaat om eten, om de schikking van het hooi of de bodembedekking in de stal of om het juiste moment van de dag aan het werk te gaan. Dit paard kan gevoelig reageren op de huid maar ook op voedingsmiddelen, dus let op met wat je het dier voert, als je eenmaal een merk hebt gevonden dat het dier goed bevalt, blijf daar dan voorlopig bij.

Bij maagd hoort het element aarde met de eigenschap gewaarworden
Aarde staat voor realisme, praktisch nut en wetten

Tijdens de cursus Astrologie voor dieren leer ik je meer over de verschillende sterrenbeelden en hun kernkwaliteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *