Astrologie bij dieren; sterrenbeeld weegschaal

Sterrenbeeld weegschaal, astrologie bij dieren

Weegschaal 23/09 – 23/10
Dieren met het sterrenbeeld weegschaal zijn makkelijk in de omgang en houden van aandacht, het liefst van veel aandacht. Ze houden erg van gezelschap en worden niet graag alleen gelaten. Zet deze dieren dus liever niet alleen in een wei, of alleen op stal zonder anderen om hem heen. Als je je paard alleen in de stal zet of je hond alleen thuis laat, zet dan muziek aan, dan ervaart het dier minder stress en blijft het dier rustig en ontspannen. Weegschalen zijn gevoelige dieren en voelen de stemmingen van andere dieren maar ook van mensen goed aan.

sterrenbeeld weegschaal Astrologie bij dieren

Weegschaaldieren zijn intelligente en gehoorzame dieren. Nieuwe oefeningen tijdens het rijden, springen of vrijheidsdressuur pakken weegschaal paarden gemakkelijk op, het zijn snelle leerlingen. Weegschalen houden van lekker eten en een harmonieuze omgeving. Weegschaaldieren zijn geen moeilijke eters, ze eten bijna alles. Ook kunnen ze wat lui kunnen zijn, je ze daarom in beweging houden, anders worden ze snel te zwaar. Omdat het weegschaaldier van veel aandacht houdt, vindt het dier het al snel leuk om samen aan het werk te gaan en nieuwe dingen te proberen.

Vriendelijke dieren

Weegschaaldieren zijn meestal erg vriendelijk en aardig voor iedereen. Het dier doet moeite om het goed te doen voor de eigenaar. De weegschaal doet graag iets samen met zijn eigenaar, de gezinsleden, verzorgers of met andere dieren. Het is vaak een mooi dier wat zichzelf graag goed verzorgd. Het weegschaal dier is een dier dat kan genieten van mooie spullen, een weegschaalpaard draagt een mooi dekje of een hoofdstel met blingbling met trots.

Rust en harmonie zijn belangrijk voor het weegschaaldier, het houdt niet van stress en spanning. Alleen met kiezen heeft het weegschaaldier moeite, dat duurt lang en dan nog is het dier niet overtuigt van zijn keuze. Omdat weegschaaldieren moeite hebben met kiezen, komen ze niet snel in conflict met anderen. Dat maakt dat ze goede coördinatoren zijn omdat ze met iedereen het gesprek en de relatie aangaan. Het weegschaaldier wil samenwerken. Het zijn dieren die goed kunnen luisteren en bemiddelen om zo te proberen het evenwicht te herstellen en de rust en harmonie terug te brengen..

Bij sterrenbeeld weegschaal hoort het element lucht met de eigenschap denken.
Lucht staat voor overleg, communicatie en inzicht.

Boek Astrologie bij dieren

Het maakt niet wie je bent of wat je doet, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist, leer je weer wat nieuws. In het boek Astrologie bij dieren worden onder andere de 12 sterrenbeelden en elementen besproken.

Cursus Astrologie bij dieren

Tijdens de online cursus Astrologie bij dieren worden o.a. de verschillende sterrenbeelden en elementen besproken. Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken.

Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier
Bestel hier het boek Astrologie bij dieren
Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Gratis e-book Astrologie bij dieren
Astrologie bij dieren cursus

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.