Astrologie bij dieren; sterrenbeeld schorpioen

Sterrenbeeld schorpioen, astrologie bij dieren

Schorpioen 24/10 – 21/11 .
Dieren geboren onder het sterrenbeeld schorpioen zijn loyaal en nieuwsgierig. Als je ze vanaf het begin goed en eerlijk behandelt, heb je een vriend voor het leven. Als je een schorpioen dier slecht behandelt, dan duurt het lang om het vertrouwen weer terug te winnen. Een schorpioendier bijt van zich af wanneer het slecht behandeld wordt. Wanneer ze slecht behandeld worden zullen ze een confrontatie dan ook niet uit de weg gaan.

sterrenbeeld schorpioen cursus astrologie bij dieren

Een schorpioendier heeft veel energie en heeft dan ook veel beweging nodig om deze energie kwijt te raken. Een schorpioen gaat graag op pad, op wedstrijd of op buitenrit. Een schorpioendier is alert, zelfverzekerd en heeft een consequente opvoeding nodig.

Toch is het schorpioendier van het type een ruwe bolster en een blanke pit. Het dier komt heel stoer en dapper over maar kan van binnen toch heel kwetsbaar zijn.

Een schorpioendier moet je wel scherp houden, anders doen ze niets voor je. Het moet boeiend zijn, je moet ze inspireren, het is alles of niets, zwart of wit, geen grijs. Met schorpioendieren moet je spelen, ze zijn nieuwsgierig en hun neus is sterk ontwikkeld, het zijn echte speurneuzen, dus geef ze speuropdrachten. De neus vertelt ze veel over de ander, vertelt ze of ze iemand wel of niet aardig vinden.

Het belangrijk om een schorpioendier goed en eerlijk te behandelen. Een schorpioendier heeft een goed geheugen en zal je altijd een keer terug pakken wanneer je hem iets flikt. Een schorpioen heeft een sterk baasje nodig, anders gaat het dier zijn eigen gang en krijg je een machtsstrijd.

Bij het sterrenbeeld schorpioen hoort het element water met de eigenschap voelen.
Water staat voor betrokkenheid, geheugen en psychologie.

Boek Astrologie bij dieren

Het maakt niet wie je bent of wat je doet, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist, leer je weer wat nieuws. In het boek Astrologie bij dieren worden onder andere de 12 sterrenbeelden en elementen besproken.

Cursus Astrologie bij dieren

Tijdens de online cursus Astrologie bij dieren worden o.a. de verschillende sterrenbeelden en elementen besproken. Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken.

Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier
Bestel hier het boek Astrologie bij dieren
Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Gratis e-book Astrologie bij dieren
Astrologie bij dieren cursus

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.