Astrologie bij dieren; sterrenbeeld boogschutter

Sterrenbeeld boogschutter, astrologie bij dieren

Boogschutter 22/11 – 21/12 .
Dieren geboren onder het sterrenbeeld boogschutter zijn de clowns onder de dieren en willen je graag behagen, het samen gezellig hebben. Ze gaan graag naar buiten of samen op buitenrit. Geef ze dus genoeg ruimte en laat ze niet hele dagen thuis, binnen of op stal staan, daar worden ze ongelukkig van.

sterrenbeeld boogschutter cursus astrologie bij dieren

Boogschutterdieren zijn ongecompliceerde, intelligente, opgewekte dieren maar lijken er soms niet helemaal met hun gedachten bij te zijn. Als ze erg opgewonden raken, worden ze erg onstuimig en vergeetachtig, dat zie je vooral bij jonge dieren. Toch behoren boogschutterdieren bij de meest enthousiaste dieren uit de dierenriem, ze zijn altijd blij en enthousiast wanneer je thuis of op stal komt. Grote kans dat boogschutters je luid spinnend, blaffend of hinnikend laten merken dat ze je gezien hebben.

Omdat het sterrenbeeld boogschutter soms wat te enthousiast en onstuimig kan zijn, is het goed om structuur en duidelijkheid mee te geven zodat het dier niet over jouw grenzen heen gaat. Wees een goede leider voor dit dier, anders gaat het boogschutterdier zelf bedenken wat hij wil en zelf beslissingen nemen. Maar wanneer jij consequent bent, heb je een heel fijn dier aan de boogschutter waar je actief mee aan het werk kunt.

Het boogschutter dier wil bewegen en is graag onderweg, neem dit dier lekker mee naar buiten of op wedstrijd of een buitenrit. Stal het boogschutterpaard op een paddock-paradise waar veel te doen is. Het boogschutterdier vindt het heerlijk om op verkenning te gaan en nieuwsgierig als hij is, nieuwe dingen te ontdekken. Ook grondwerk en hersenwerk vinden deze dieren geweldig om te doen.

Bij boogschutter hoort het element vuur; met de eigenschap wilskracht.
Vuur staat voor dynamiek, strijd, eergevoel en principes.

Boek Astrologie bij dieren

Het maakt niet wie je bent of wat je doet, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist, leer je weer wat nieuws. In het boek Astrologie bij dieren worden onder andere de 12 sterrenbeelden en elementen besproken.

Cursus Astrologie bij dieren

Tijdens de online cursus Astrologie bij dieren worden o.a. de verschillende sterrenbeelden en elementen besproken. Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken.

Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier
Bestel hier het boek Astrologie bij dieren
Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Gratis e-book Astrologie bij dieren
Astrologie bij dieren cursus

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.