Astrologie bij dieren; sterrenbeeld steenbok

Sterrenbeeld steenbok, astrologie bij dieren

Steenbok 22/12 – 21/01.
Dieren met het sterrenbeeld steenbok zijn laatbloeiers en blijven ook op volwassen leeftijd jong en speels. Steenbokdieren hebben veel geduld en kunnen uren spelen en zichzelf vermaken. Ook met kinderen kunnen steenbokdieren het goed vinden, dan zijn ze extra lief en voorzichtig.

sterrenbeeld steenbok cursus astrologie bij dieren

Ondanks dat steenbokdieren veel geduld hebben, drijven ze wel graag hun zin door. Een steenbokdier is een sterk dier dat van simpele dingen houdt. Bij het trainen van een steenbokdier moet je wel geduldig zijn, het zijn namelijk geen hele snelle leerlingen. Gelukkig zijn steenbokdieren wel heel intelligent en wanneer ze de leerstof onder de knie hebben, vergeten ze deze niet meer. Ze werken graag voor je. Steenbokdieren zijn meer dan loyaal naar hun eigenaar/ruiter en kuddegenoten toe, altijd bereid om de ander te behagen en je geduld met het dier zal dan ook goed beloond worden.

Paarden met het sterrenbeeld steenbok, zijn sterke paarden met een goed uithoudingsvermogen en daarmee geschikt voor de wedstrijdsport en lange buitenritten.

Voor anderen lijken ze soms en beetje stug en moeilijk te benaderen, maar voor degene die ze in hun hart gesloten hebben, zijn ze trouw en loyaal. Het steenbokdier is zeker geen saai dier, dit dier heeft gevoel voor humor en een theatrale kant waardoor het soms gek uit de hoek kan komen.

Een steenbokdier is soms moeilijk te analyseren en laat niet snel pijn of zwakte zien.

Bij het sterrenbeeld steenbok hoort het element aarde; eigenschap gewaarworden
Aarde staat voor realisme, praktisch nut en wetten

Boek Astrologie bij dieren

Het maakt niet wie je bent of wat je doet, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist, leer je weer wat nieuws. In het boek Astrologie bij dieren worden onder andere de 12 sterrenbeelden en elementen besproken.

Cursus Astrologie bij dieren

Tijdens de online cursus Astrologie bij dieren worden o.a. de verschillende sterrenbeelden en elementen besproken. Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken.

Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier
Bestel hier het boek Astrologie bij dieren
Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Gratis e-book Astrologie bij dieren
Astrologie bij dieren cursus

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.