Astrologie bij dieren; sterrenbeeld waterman

Sterrenbeeld waterman, astrologie bij dieren

Waterman 22/01 – 19/02
Dieren geboren onder het sterrenbeeld waterman zijn echte komedianten en grapjassen. Watermandieren zijn zachtaardig en vriendelijk van aard, ze zijn vriendelijk en zacht met kinderen. Watermandieren zijn zeer intelligent en kunnen goed manipuleren om hun zin te krijgen. Je hebt wel veel geduld nodig om een watermandier te trainen omdat ze niet graag en makkelijk automatisch commando’s opvolgen. Hoe meer druk je op een watermandier zet, des te meer hij zich zal verzetten.

sterrenbeeld waterman Astrologie bij dieren

Soms hebben watermandieren geen zin om zich te laten knuffelen of aaien en lijken ze gesloten of stoïcijns. Toch zijn watermandieren nieuwsgierig en ondernemend, ze steken graag letterlijk en figuurlijk overal hun neus in.

De waterman is een vriendelijk en gezellig dier. Er zitten allemansvriendjes bij de Watermandieren, maar ook dieren die een selectief gezelschap verkiezen. Maar uiteindelijk zijn en blijven het dieren met een gemeenschapszin. Watermandieren spelen graag met andere dieren, maar niet te lang. Ze kunnen ook best even alleen zijn of vanaf een afstandje rustig toekijken. Watermandieren reageren zelden overtrokken, meestal zijn ze wat laconiek. Ze schrikken niet snel op. Toch kunnen watermandieren nerveus worden, als ze te vaak worden aangehaald of overladen worden met aandacht. Laat watermandieren daarom vooral een beetje vrij, ze houden er niet van om te veel betutteld te worden.

Dieren met het sterrenbeeld waterman zijn geschikt voor de sport, een watermandier wil namelijk graag net iets beter zijn dan anderen. Het dier wil gezien worden en moet regelmatig pieken, daar haalt hij zijn geluk en energie uit. Een watermandier houdt niet van een gepland leven, leeft graag spontaan en vrij.

Bij waterman hoort het element lucht met de eigenschap denken.
Lucht staat voor overleg, communicatie en inzicht.

Boek Astrologie bij dieren

Het maakt niet wie je bent of wat je doet, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist, leer je weer wat nieuws. In het boek Astrologie bij dieren worden onder andere de 12 sterrenbeelden en elementen besproken.

Cursus Astrologie bij dieren

Tijdens de online cursus Astrologie bij dieren worden o.a. de verschillende sterrenbeelden en elementen besproken. Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken.

Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier
Bestel hier het boek Astrologie bij dieren
Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Gratis e-book Astrologie bij dieren
Astrologie bij dieren cursus

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.