Sterrenbeeld dier; vissen

Vissen 19/02 – 21/03
Dieren geboren onder het sterrenbeeld vissen zijn vriendelijke rustige en meegaande dieren, die niet van confrontaties of geschreeuw houden. Vissen dieren voelen jouw gemoedstoestand erg goed aan en zijn zorgzaam als je overstuur bent.

Intuïtief voelen vissen dieren heel goed aan wanneer je boos of opgewonden bent. Ze stoppen dan met wat ze aan het doen zijn, alleen maar om je te plezieren. Vissen dieren hebben niet veel ruimte nodig en vinden het niet zo’n probleem om af en toe eens een dag thuis te blijven of om op stal te staan wanneer het slecht weer is. Doordat vissen dieren dingen zo goed aanvoelen lijken ze af en toe wel helderziend.

Wanneer je met het vissen dier gaat trainen, wees je er dan van bewust hoe je dit aanpakt. Vissen dieren hebben een goed geheugen en hebben een afwisselende training nodig.

Het vissen dier is een dier dat je gemakkelijk kunt beïnvloeden en wat sterk reageert op de eigenaar, ruiter of verzorger. Het vissen dier wil zo nu en dan even rust wil of even alleen zijn, dat zijn de momenten dat je je paard bijvoorbeeld niet te pakken krijgt in de wei of dat hij demonstratief zijn kont naar je toe draait. Wanneer je het paard dan even met rust laat en een uurtje later weer terugkomt, is hij er weer helemaal voor jou. Het vissenpaard doe je geen plezier met een baan als manegepaard of met een drukke stal.

Bij vissen hoort het element water met de eigenschap voelen.
Water staat voor betrokkenheid, geheugen en psychologie.

Tijdens de cursus Astrologie voor dieren leer ik je meer over de verschillende sterrenbeelden en hun kernkwaliteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *