Astrologie bij dieren; sterrenbeeld vissen

Sterrenbeeld vissen, astrologie bij dieren

Vissen 19/02 – 21/03
Dieren geboren onder het sterrenbeeld vissen zijn vriendelijke, rustige en meegaande dieren, die niet van confrontaties of geschreeuw houden. Vissendieren voelen jouw gemoedstoestand erg goed aan en zijn zorgzaam als je overstuur bent.

Intuïtief voelen vissendieren heel goed aan wanneer je boos of opgewonden bent. Ze stoppen dan met wat ze aan het doen zijn, alleen maar om je te plezieren. Vissendieren hebben niet veel ruimte nodig en vinden het niet zo’n probleem om af en toe eens een dag thuis te blijven of om op stal te staan wanneer het slecht weer is. Doordat vissendieren dingen zo goed aanvoelen lijken ze af en toe wel helderziend.

sterrenbeeld vissen Astrologie bij dieren

Wanneer je met een dier met het sterrenbeeld vissen gaat trainen, wees je er dan van bewust hoe je dit aanpakt. Vissendieren hebben een goed geheugen en hebben een afwisselende training nodig.

Het vissendier is een dier dat je gemakkelijk kunt beïnvloeden en wat sterk reageert op de eigenaar, ruiter of verzorger. Het vissendier wil zo nu en dan even rust wil of even alleen zijn, dat zijn de momenten dat je je paard bijvoorbeeld niet te pakken krijgt in de wei of dat hij demonstratief zijn kont naar je toe draait. Wanneer je het paard dan even met rust laat en een uurtje later weer terugkomt, is hij er weer helemaal voor jou. Het vissenpaard doe je geen plezier met een baan als manegepaard of met een drukke stal.

Bij vissen hoort het element water met de eigenschap voelen.
Water staat voor betrokkenheid, geheugen en psychologie.

Boek Astrologie bij dieren

Het maakt niet wie je bent of wat je doet, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist, leer je weer wat nieuws. In het boek Astrologie bij dieren worden onder andere de 12 sterrenbeelden en elementen besproken.

Cursus Astrologie bij dieren

Tijdens de online cursus Astrologie bij dieren worden o.a. de verschillende sterrenbeelden en elementen besproken. Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken.

Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier
Bestel hier het boek Astrologie bij dieren
Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Gratis e-book Astrologie bij dieren
Astrologie bij dieren cursus

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.