Chakra’s bij dieren; 1e chakra

Het 1e chakra, Chakra’s bij dieren

Het 1e chakra is het chakra van de levenskracht. Wanneer de energie in de onderste 3 chakra’s en benen goed stroomt, dan leeft het dier in het hier en nu. Wanneer de energie in dit chakra niet goed stroomt, ontbreekt het het dier vaak aan levenskracht. Het dier maakt dan geen sterke indruk en lijkt ook niet helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn.

Wanneer je al ervaring hebt met het luisteren naar je gevoel of een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd, is de online cursus Chakra’s bij dieren een interessante aanvulling. De acht chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap. Met de acht chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren, leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid krijgt.

Vertrouwen

De eerste levensjaren van een mens of dier wordt hier de basis, je gevoel voor veiligheid en vertrouwen gevormd. Vanuit deze basis kun je verder bouwen, jezelf ontplooien, groeien en bloeien. Als de eerste levensjaren geen veilig en vertrouwd gevoel meegeven, dan opent het eerste chakra zich niet volledig en kan dit problemen geven in het latere leven.

Bij een geblokkeerd 1e chakra zie je vaak een gebrek aan zelfvertrouwen, dat dieren om ‘niets’ al willen vluchten, heeft het dier een onvermogen tot innerlijke stilte/rust, het kan vaak letterlijk niet stil staan. En omdat het moeite heeft de eigen plek in te nemen en voor zichzelf op te komen is het dier vaak als laatste aan de beurt bij de voerplaats.

1e chakra paard

In het boek Chakra’s bij dieren leer je meer over de verschillende chakra’s. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren leer je stap voor stap waar de chakra’s voor staan en wat ze vertellen over het dier. De chakra’s vormen samen een mooie routekaart waardoor je een compleet beeld krijgt van het dier tijdens je reading. 

Boek Chakra’s bij dieren

In het boek Chakra’s bij dieren, leer je meer over de acht chakra’s bij dieren. Wanneer je al ervaring hebt met het communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is het boek of de de online cursus “Chakra’s bij dieren” een interessante aanvulling.

Cursus Chakra’s bij dieren

Wanneer je al ervaring hebt met communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is de cursus Chakra’s bij dieren, een interessante aanvulling. De cursus helpt je stap voor stap om in contact met je gevoel te komen en tijdens een reading een compleet beeld van het dier te krijgen

Download hier het gratis e-book De 8 chakra’s bij dieren
Bestel hier het boek Chakra’s bij dieren
Bekijk hier de online cursus Chakra’s bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Chakra reading en healing
e-book chakra's bij dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.