Chakra's

Chakra’s bij dieren; 1e chakra

Wanneer ik een reading doe bij een dier, kijk ik ook altijd naar de chakra’s. In de chakra’s vindt je heel veel informatie over het heden en verleden van het dier.

Wanneer je al een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd is de online cursus Chakra reading en healing een interessante aanvulling. De 8 chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap, met de 8 chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading. Tijdens de online cursus chakra reading en healing leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid krijgt.

Het eerste chakra is het chakra van de levenskracht. Wanneer de energie in de onderste 3 chakra’s en benen goed stroomt, dan leeft het dier in het hier en nu. Wanneer de energie in dit chakra niet goed stroomt, ontbreekt het het dier vaak aan levenskracht. Het dier maakt dan geen sterke indruk en lijkt ook niet helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn.

De eerste levensjaren van een mens of dier wordt hier de basis, je gevoel voor veiligheid en vertrouwen gevormd. Vanuit deze basis kun je verder bouwen, jezelf ontplooien, groeien en bloeien. Als de eerste levensjaren geen veilig en vertrouwd gevoel meegeven dan opent het eerste chakra zich niet volledig en kan dit problemen geven in het latere leven.

Bij een geblokkeerd eerste chakra zie je vaak een gebrek aan zelfvertrouwen, dat dieren om ‘niets’ al willen vluchten, heeft het dier een onvermogen tot innerlijke stilte/rust, het kan vaak letterlijk niet stil staan. En omdat het moeite heeft de eigen plek in te nemen en voor zichzelf op te komen is het dier vaak als laatste aan de beurt bij de voerplaats.

Tijdens de cursus Chakra reading en healing bij dieren leer je stap voor stap waar de chakra’s voor staan en wat ze vertellen over het dier. De chakra’s vormen samen een mooie routekaart waardoor je een compleet beeld krijgt van het dier tijdens je reading.

Meer weten? Schrijf je dan in voor de online cursus chakra reading en healing of vraag de gratis proefles aan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.