Chakra’s bij dieren; 2e chakra

Wanneer je al ervaring hebt met het luisteren naar je gevoel of een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd, is de online cursus Chakra’s bij dieren een interessante aanvulling. De acht chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap. Met de acht chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren, leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid krijgt.

2e chakra

Bij het paard bevindt het 2e chakra zich bovenop de achterhand, het heupbeen, het ‘dakje’ van de billen. Als het tweede chakra in balans is, heeft het dier een gezonde levenskracht en levensenergie. Wanneer het tweede chakra uit balans is, heeft het dier weinig tot geen levenskracht en energie. Dit chakra vertelt ons meer over de conditie en lichamelijke fitheid van het dier. Of het dier alert is, contact zoekt met soortgenoten en actief in het leven staat.

Chakra

In het 2e chakra spreken de gevoelens, het gaat hier over emotionele veiligheid en de behoefte aan intimiteit. Het 2e chakra laat zien hoe de intieme sfeer was toen je klein was, hoe je bent opgegroeid. Dat print zich namelijk vast in ons geheugen en onbewust herhalen we die patronen in onze relaties. Denk bijvoorbeeld aan kinderen die tussen ruziemakende ouders opgroeien, de kans is groot dat zij later ook een gezin starten waar ruzie gemaakt wordt. Niet omdat ze dat willen maar omdat ze zich daar onbewust in thuis voelen, het is een situatie die ze kennen, het klopt bij hun programmering. Dit zelfde geldt voor onze dieren. Als er warmte en genegenheid was in de eerste levensjaren, dan staat het dier betrokken en met een normaal sociaal bewustzijn in het leven.

Het tweede chakra gaat ook over de mannelijke en vrouwelijke energie. Deze energie kan verschillend aanvoelen bij mannelijke en vrouwelijke dieren. Mannelijke energie is vaak sterker en naar buiten gericht met wat meer bravoure. Terwijl vrouwelijke energie meer naar binnen gericht is, zachter en meer koesterend en verzorgend. ​Toch kan een man best vrouwelijke zachte, zorgzame energie hebben en andersom.

Chakra's shetlander

In het boek Chakra’s bij dieren lees je meer over de verschillende chakra’s. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren leer je stap voor stap waar de chakra’s voor staan en wat ze vertellen over het dier. De chakra’s vormen samen een mooie routekaart waardoor je een compleet beeld krijgt van het dier tijdens je reading.

Boek Chakra’s bij dieren

In het boek Chakra’s bij dieren, leer je meer over de acht chakra’s bij dieren. Wanneer je al ervaring hebt met het communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is het boek of de de online cursus “Chakra’s bij dieren” een interessante aanvulling.

Cursus Chakra’s bij dieren

Wanneer je al ervaring hebt met communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is de cursus Chakra’s bij dieren, een interessante aanvulling. De cursus helpt je stap voor stap om in contact met je gevoel te komen en tijdens een reading een compleet beeld van het dier te krijgen

Download hier het gratis e-book De 8 chakra’s bij dieren
Bestel hier het boek Chakra’s bij dieren
Bekijk hier de online cursus Chakra’s bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Petra Zilverberg

Paarden Natuurlijk

Chakra reading en healing
e-book chakra's bij dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.