Chakra’s bij dieren; 3e chakra

Het 3e chakra Chakra’s bij dieren

Het 3e chakra, ook wel zonnevlecht genoemd, ligt bij paarden net achter het midden van het lichaam, net achter de navel. Dit 3e chakra staat voor de emoties, het innerlijke weten en het zorgen voor je lichaam. Het vertelt of we ons verbonden en betrokken voelen met de wereld om ons heen.

3e chakra Chakra's bij dieren

Wanneer je al ervaring hebt met het luisteren naar je gevoel of een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd, is de online cursus Chakra’s bij dieren een interessante aanvulling. De acht chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap. Met de acht chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren, leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid krijgt.

Het 3e chakra vertelt ook iets over de gezonde competitiedrang weer. Of je in het spel maar ook in de liefde, de ander wil veroveren. Het vermogen om jezelf in de wereld neer te zetten, je plekje vinden en behouden in de groep of kudde. Er zijn dieren die regelmatig de strijd met de buitenwereld aangaan. Sommige zoeken ook de strijd op met de eigenaar om te zien hoe ver ze kunnen gaan en hoe de rangen staan. Als het derde chakra niet in balans is, kan het dier bij gebrek aan initiatief of uitdaging ook uit verveling spullen gaan slopen.

Emotionele bagage

Het derde chakra laat de emotionele staat en de emotionele bagage van het dier zien, het is de zetel van de emoties. Ervaringen die moeilijk waren of niet verwerkt zijn, stapelen zich hier op deze plek op. Niet alleen van het dier zelf maar ook de emotionele bagage die het dier van een mens overneemt.

Bij het 3e chakra zie je ook of het contact met de mens in balans is. Is het dier alleen maar aan het geven dan is de energie te zacht. Maar wanneer het dier alleen maar neemt, kan de energie hard worden. Het is belangrijk dat we eerlijk zijn tegenover onze dieren. Net als bij de opvoeding van kinderen is het ook goed om tegen je dier soms nee te zeggen, je kan niet altijd uit liefde toe blijven geven. Kinderen geef je ook niet altijd wat ze willen. Het gaat er om dat je ze geeft wat ze nodig hebben. Kinderen en dieren hebben duidelijkheid, grenzen en leiderschap nodig.

Spelende shetlander

In het boek Chakra’s bij dieren lees je meer over de chakra’s. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren leer je stap voor stap waar de chakra’s voor staan en wat ze vertellen over het dier. De chakra’s vormen samen een mooie routekaart waardoor je een compleet beeld krijgt van het dier tijdens je reading.

Boek Chakra’s bij dieren

In het boek Chakra’s bij dieren, leer je meer over de acht chakra’s bij dieren. Wanneer je al ervaring hebt met het communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is het boek of de de online cursus “Chakra’s bij dieren” een interessante aanvulling.

Cursus Chakra’s bij dieren

Wanneer je al ervaring hebt met communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is de cursus Chakra’s bij dieren, een interessante aanvulling. De cursus helpt je stap voor stap om in contact met je gevoel te komen en tijdens een reading een compleet beeld van het dier te krijgen

Download hier het gratis e-book De 8 chakra’s bij dieren
Bestel hier het boek Chakra’s bij dieren
Bekijk hier de online cursus Chakra’s bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Chakra reading en healing
e-book chakra's bij dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.