Chakra's

Chakra’s bij dieren; 3e chakra

Wanneer je al een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd is de online cursus Chakra reading en healing een interessante aanvulling. De 8 chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap, met de 8 chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading. Tijdens de online cursus chakra reading en healing leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid krijgt.

Het derde chakra ook wel zonnevlecht genoemd, ligt bij paarden net achter het midden van het lichaam, net achter de navel. Het 3e chakra staat voor de emoties, het innerlijke weten en het zorgen voor je lichaam. Het vertelt of we ons verbonden en betrokken voelen met de wereld om ons heen.

Het 3e chakra vertelt ook iets over de gezonde competitiedrang weer. Of je in het spel maar ook in de liefde, de ander wil veroveren. Het vermogen om jezelf in de wereld neer te zetten, je plekje vinden en behouden in de groep of kudde. Er zijn dieren die regelmatig de strijd met de buitenwereld aangaan, sommige zoeken ook de strijd op met de eigenaar om te zien hoe ver ze kunnen gaan en hoe de rangen staan. Als het derde chakra niet in balans is kan het dier bij gebrek aan initiatief of uitdaging ook spullen gaan slopen uit verveling.

Het derde chakra laat de emotionele staat en emotionele bagage van het dier zien, het is de zetel van de emoties. Ervaringen die moeilijk waren of niet verwerkt zijn, stapelen zich hier op deze plek op. Niet alleen van het dier zelf maar ook de emotionele bagage die het dier van een mens overneemt.

Bij het 3e chakra zie je ook of het contact met de mens in balans is, is het dier alleen maar aan het geven dan is de energie te zacht maar wanneer het dier alleen maar neemt kan de energie hard worden. Het is belangrijk dat we eerlijk naar onze dieren zijn en net als bij de opvoeding van kinderen is het ook goed om tegen je dier soms nee te zeggen, je kan niet altijd uit liefde toe blijven geven. Kinderen geef je ook niet altijd wat ze willen, het gaat er om dat je ze geeft wat ze nodig hebben. Kinderen en dieren hebben duidelijkheid, grenzen en leiderschap nodig. 

Tijdens de cursus Chakra reading en healing bij dieren leer je stap voor stap waar de chakra’s voor staan en wat ze vertellen over het dier. De chakra’s vormen samen een mooie routekaart waardoor je een compleet beeld krijgt van het dier tijdens je reading.

Meer weten? Schrijf je dan in voor de online cursus chakra reading en healing of vraag de gratis proefles aan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *