Chakra's

Chakra’s bij dieren; 4e chakra

Het 4e chakra, ook wel het hartchakra genoemd, is het chakra van jezelf en de anderen zien zoals ze zijn, van kijken en voelen met je hart. Het mededogen van het hart, voor vergiffenis en eenheid.

Wanneer je al ervaring hebt met het luisteren naar je gevoel of een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd, is de online cursus Chakra’s bij dieren een interessante aanvulling. De acht chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap. Met de acht chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren, leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid krijgt.Iedereen die ooit dichtbij een dier geweest is, weet dat dieren het hart, ons hart kunnen lezen.

Bij een evenwichtig 4e chakra is een dier meelevend en vriendelijk. Het is in staat om gezonde relaties aan te gaan. Bij te weinig energie voelt het dier zich verlegen en eenzaam. In dat geval kan het dier vaak ook weinig gevoel voor anderen opbrengen. Als het vierde chakra gesloten is, is een dier slecht in staat om los te laten, te vertrouwen en lief te hebben. Daarom is het zo belangrijk om een dier te helpen en het vertrouwen te geven om het hart weer te openen.

Chakra’s

Het 4e chakra is de zetel van de liefde. Hier voel je hoe diep de hartverbinding van het dier met de mens is. Een diepe verbinding vanuit het hart opbouwen met je dier heeft tijd, liefde en geduld nodig. Maar wanneer je bereid bent om energie in je dier te steken, kan elk gebroken hart genezen worden. Een dier wil van nature niets liever dan zijn hart en liefde aan de mens schenken. Helaas staan niet alle mensen daar voor open. Zolang de mens zijn hart niet opent kan er geen verbinding van hart tot hart ontstaan.

Soms zijn mensen zo druk in hun hoofd, dat hun hart als een knipperlicht is, het ene moment staat het open en dan staat het weer dicht. Het heeft vooral te maken met in je hart of in je hoofd zitten. 

Gebroken hart

Een gebroken dierenhart is bijna altijd het gevolg van een gesloten mensenhart. Omdat het hart van een dier van nature openstaat kunnen onbewuste, liefdeloze mensen er veel schade aanrichten. Wanneer dierenharten door mensen gebroken zijn, kan het dierenhart op slot gaan. Je krijgt dan een dier wat zich niet geeft, het is er wel maar er brandt geen lichtje meer in zijn hart. Met veel liefde, geduld en vertrouwen kan het hart weer open gaan. 

Tijdens de cursus Chakra reading en healing bij dieren leer je stap voor stap waar de chakra’s voor staan en wat ze vertellen over het dier. De chakra’s vormen samen een mooie routekaart waardoor je een compleet beeld krijgt van het dier tijdens je reading.

Download hier het gratis e-book De 8 chakra’s bij dieren
Bestel hier het boek Chakra’s bij dieren (zomer 2022)
Bekijk hier de online cursus Chakra’s bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

ik en fred

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.