4e chakra bij paarden

Wanneer je al een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd is de online cursus Chakra reading en healing een interessante aanvulling. De 8 chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap, met de 8 chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading. Tijdens de online cursus chakra reading en healing leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid krijgt.

Het vierde chakra, ook wel het hartchakra genoemd, is het chakra van jezelf en de anderen zien zoals ze zijn, van kijken en voelen met je hart. Het mededogen van het hart, voor vergiffenis en eenheid.

Iedereen die ooit dichtbij een dier geweest is, weet dat dieren het hart, ons hart kunnen lezen.

Bij een evenwichtig 4e chakra is het paard meelevend en vriendelijk en in staat om gezonde relaties aan te gaan. Bij te weinig energie voelt het paard zich verlegen en eenzaam, in dat geval kan het paard vaak ook weinig gevoel voor anderen opbrengen. Als het vierde chakra gesloten is, is een paard slecht in staat om los te laten, te vertrouwen en lief te hebben. Daarom is het zo belangrijk om een paard te helpen en het vertrouwen te geven om het hart weer te openen.

Het 4e chakra is de zetel van de liefde. Hier voel je hoe diep de hartverbinding van het paard met de mens is. Een diepe verbinding vanuit het hart opbouwen met je paard heeft tijd, liefde en geduld nodig maar wanneer je bereid bent om die energie in je paard te steken, kan elk gebroken hart genezen worden. Een paard wil van nature niets liever dan zijn hart en liefde aan de mens schenken, helaas staan niet alle mensen daar voor open. Zolang de mens zijn hart niet opent kan er geen verbinding van hart tot hart ontstaan.

Soms zijn mensen zo druk in hun hoofd, dat hun hart als een knipperlicht is, het ene moment staat het open en dan staat het weer dicht. Het heeft vooral te maken met in je hart of in je hoofd zitten. 

Een gebroken dierenhart is bijna altijd het gevolg van een gesloten mensenhart. Omdat het hart van een dier van nature openstaat kunnen onbewuste, liefdeloze mensen en veel schade aanrichten. Wanneer dierenharten door mensen gebroken zijn kan het dierenhart op slot gaan, je krijgt dan een dier wat zich niet geeft, het is er wel maar er brandt geen lichtje meer in zijn hart. Met veel liefde, geduld en vertrouwen kan het hart weer open gaan. 

Tijdens de cursus Chakra reading en healing bij dieren leer je stap voor stap waar de chakra’s voor staan en wat ze vertellen over het dier. De chakra’s vormen samen een mooie routekaart waardoor je een compleet beeld krijgt van het dier tijdens je reading.

Meer weten? Schrijf je dan in voor de online cursus chakra reading en healing of vraag de gratis proefles aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *