Chakra’s bij dieren; 6e chakra

Het 6e Chakra, Chakra’s bij dieren

Het 6e chakra noemen we ook wel het derde oog chakra. Bij een dier zit dit op zijn voorhoofd in het midden, net iets boven de ogen. Precies daar waar vaak de kruin van het paard zit.

Wanneer je al ervaring hebt met het luisteren naar je gevoel of een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd, is de online cursus Chakra’s bij dieren een interessante aanvulling. De acht chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap. Met de acht chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren, leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de
gezondheid krijgt.

6e chakra Chakra's bij dieren

Het 6e Chakra, Chakra’s bij dieren

Het 6e chakra noemen we ook wel het derde oog chakra. Bij een dier zit dit op zijn voorhoofd in het midden, net iets boven de ogen. Precies daar waar vaak de kruin van het paard zit.

Wanneer je al ervaring hebt met het luisteren naar je gevoel of een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd, is de online cursus Chakra’s bij dieren een interessante aanvulling. De acht chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap. Met de acht chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren, leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de
gezondheid krijgt.

Chakra’s

Veel dieren hebben een goed ontwikkeld 6e chakra of derde oog. Hiermee scannen zij als het ware de sfeer en de intenties binnen de groep of kudde, maar ook die van de mens. Het derde oog kijkt op een andere manier dan hoe de ogen zien.

Het derde oog kan té open staan waardoor het dier voor veel, ook redelijk onbeduidende gebeurtenissen, angst ontwikkelt. Het zal extreem reageren op de sfeer in de stal, harde geluiden of bepaalde mensen waarvan de energie voor het dier niet fijn aanvoelt.

Met het derde oog chakra helemaal in balans zien we een charismatisch dier, trots, vol vertrouwen en innerlijke rust. Hij straalt als het ware wijsheid en een stille kracht uit, die zowel andere dieren als mensen direct accepteren en volgen.

In het boek Chakra’s bij dieren lees je meer over de chakra’s. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren leer je stap voor stap waar de chakra’s voor staan en wat ze vertellen over het dier. De chakra’s vormen samen een mooie routekaart waardoor je een compleet beeld krijgt van het dier tijdens je reading.

Boek Chakra’s bij dieren

In het boek Chakra’s bij dieren, leer je meer over de acht chakra’s bij dieren. Wanneer je al ervaring hebt met het communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is het boek of de de online cursus “Chakra’s bij dieren” een interessante aanvulling.

Cursus Chakra’s bij dieren

Wanneer je al ervaring hebt met communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is de cursus Chakra’s bij dieren, een interessante aanvulling. De cursus helpt je stap voor stap om in contact met je gevoel te komen en tijdens een reading een compleet beeld van het dier te krijgen

Download hier het gratis e-book De 8 chakra’s bij dieren
Bestel hier het boek Chakra’s bij dieren
Bekijk hier de online cursus Chakra’s bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Chakra reading en healing
e-book chakra's bij dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.