Chakra’s bij dieren; 7e chakra

Het 7e chakra, chakra’s bij dieren

Het 7e chakra, ook wel kruinchakra genoemd, zit precies tussen de oren op het dakje van de schedel. Via het zevende chakra kan er een verbinding gemaakt worden met het universum, de kosmos met de daarin aanwezige universele energie en waarheden.

Wanneer je al ervaring hebt met het luisteren naar je gevoel of een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd, is de online cursus Chakra’s bij dieren een interessante aanvulling. De acht chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap. Met de acht chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren, leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid krijgt.

7e Chakra paard

Energie

Met een goede energie toevoer vanaf het zevende chakra staat het dier open voor wijsheden, de waarheid en één zijn met de wereld. Het dier kan onbevooroordeeld en bewust kijken naar zichzelf en de wereld om hem heen.

Een dier met een gezond stromende zevende chakra ziet er charismatisch uit. Hetis helder in zijn communicatie en tevreden met zichzelf.

Het zevende chakra werkt nauw samen met het vijfde chakra (keelchakra) en het zesde chakra (derde oog chakra). In een ideale toestand werken deze chakra’s in harmonie met elkaar, Ze zorgen samen voor wijsheid, een gevoel van heelheid, vrede en vertrouwen.

Chakra’s

Ik moet altijd bij het 7e chakra denken aan het Engelse medium Lisa Williams. Zij doet veel readings van overleden mensen. Bij haar staat dit chakra, de verbinding met de hemelse wereld, wijd open. Dat is hartstikke fijn wanneer ze aan het werk is. Maar minder prettig wanneer ze in de supermarkt haar boodschappen doet. Dat is de reden dat zij, waneer ze naar buiten gaat, een pet opzet om zo even dit chakra en de hemelse verbinding te sluiten.

In het boek Chakra’s bij dieren lees je alles over de chakra’s bij dieren. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren leer je waar de chakra’s voor staan en wat ze vertellen over het dier. De chakra’s vormen samen een mooie routekaart waardoor je een compleet beeld van het dier krijgt tijdens je reading.

Boek Chakra’s bij dieren

In het Boek Chakra’s bij dieren, leer je meer over de acht chakra’s bij dieren. Wanneer je al ervaring hebt met het communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is het boek of de de online cursus “Chakra’s bij dieren” een interessante aanvulling.

Cursus Chakra’s bij dieren

Wanneer je al ervaring hebt met communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is de cursus Chakra’s bij dieren, een interessante aanvulling. De cursus helpt je stap voor stap om in contact met je gevoel te komen en tijdens een reading een compleet beeld van het dier te krijgen

Download hier het gratis e-book De 8 chakra’s bij dieren
Bestel hier het boek Chakra’s bij dieren
Bekijk hier de online cursus Chakra’s bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Chakra reading en healing
e-book chakra's bij dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.