Chakra’s bij dieren; 8e chakra

8e chakra, chakra’s bij dieren

Dieren hebben een 8e chakra In tegenstelling tot mensen die 7 chakra’s hebben. Het 8e chakra wordt ook wel het brachiale chakra of schouderchakra genoemd. Het bevindt zich op de schouderkop.

Wanneer je al ervaring hebt met het luisteren naar je gevoel of een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd, is het boek Chakra’s bij dieren of de online cursus Chakra’s bij dieren een interessante aanvulling. De acht chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap. Met de acht chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren, leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid krijgt.

8e chakra Chakra's bij dieren

Het 8e chakra is het belangrijkste energiecentrum bij dieren, het is rechtstreeks verbonden met alle andere chakra’s. Het 8e chakra wordt dan ook wel het poortje naar de ziel genoemd. Het 8e chakra geeft toegang tot de ziel van het dier. Het is het centrum voor de verbinding tussen dier en mens. Het 8e chakra vertelt veel over de interactie tussen het dier en de mens.

Contact

Dit 8e chakra is ook het punt waar we onbewust vaak al het eerste contact met een dier leggen. Wanneer ik zelf bij mijn paarden kom, leg ik automatisch mijn hand op hun linker schouder. Zo kijk en voel ik even hoe het met ze gaat en hoe ze zich voelen. Maar ook in contact met andere mensen, leg je vaak onbewust je hand even op de schouder van de ander om de ander te laten weten dat je intenties goed zijn en dat je er voor hem of haar bent.

Het 8e chakra is dan ook het punt waar we een chakra reading of healing bij een dier beginnen. Door te beginnen met het achtste chakra bij je behandeling en reading, laat je het dier weten dat je intenties goed zijn en geef je het dier de mogelijkheid om alles wat het niet meer nodig heeft los te laten. Elke genezing, van het lichaam of van de ziel, begint op dit punt.

In het boek Chakra’s bij dieren lees je alles over de 8 chakra’s. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren leer je stap voor stap waar de chakra’s voor staan en wat ze vertellen over het dier. De chakra’s vormen samen een mooie routekaart waardoor je een compleet beeld krijgt van het dier tijdens je reading.

Boek Chakra’s bij dieren

In het boek Chakra’s bij dieren, leer je meer over de acht chakra’s bij dieren. Wanneer je al ervaring hebt met het communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is het boek of de de online cursus “Chakra’s bij dieren” een interessante aanvulling.

Cursus Chakra’s bij dieren

Wanneer je al ervaring hebt met communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is de cursus Chakra’s bij dieren, een interessante aanvulling. De cursus helpt je stap voor stap om in contact met je gevoel te komen en tijdens een reading een compleet beeld van het dier te krijgen

Download hier het gratis e-book De 8 chakra’s bij dieren
Bestel hier het boek Chakra’s bij dieren
Bekijk hier de online cursus Chakra’s bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Chakra reading en healing
e-book chakra's bij dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.