Chakra’s bij dieren; 8e chakra

Wanneer je al een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd is de online cursus Chakra reading en healing een interessante aanvulling. De 8 chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap, met de 8 chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading. Tijdens de online cursus chakra reading en healing leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid krijgt.

Dieren hebben een 8e chakra In tegenstelling tot mensen die 7 chakra’s hebben, hebben dieren 8 chakra’s. Het 8e chakra wordt ook wel het brachiale chakra of schouderchakra genoemd en bevindt zich op de schouderkop. 

Het 8e chakra is het belangrijkste energiecentrum bij dieren, het is rechtstreeks verbonden met alle andere chakra’s. Het 8e chakra wordt dan ook wel het poortje naar de ziel genoemd. Het 8e chakra geeft toegang tot de ziel van het dier en is het centrum voor de verbinding tussen dier en mens. Het 8e chakra vertelt veel over de interactie tussen het dier en de mens.

Dit 8e chakra is ook het punt waar we onbewust vaak al het eerste contact met een dier leggen. Wanneer ik zelf bij mijn paarden kom, leg ik automatisch mijn hand op hun linker schouder en kijk en voel ik even hoe het met ze gaat en hoe ze zich voelen. Maar ook in contact met andere mensen, leg je vaak onbewust je hand even op de schouder van de ander om de ander te laten weten dat je intenties goed zijn en dat je er voor hem of haar bent.

Het 8e chakra is dan ook het punt waar we een chakra reading of healing bij een dier beginnen. Door te beginnen met het achtste chakra bij je behandeling en reading, laat je het dier weten dat je intenties goed zijn en geef je het dier de mogelijk om alles wat het niet meer nodig heeft los te laten. Elke genezing, van het lichaam of van de ziel, begint op dit punt. 

Tijdens de cursus Chakra reading en healing bij dieren leer je stap voor stap waar de chakra’s voor staan en wat ze vertellen over het dier. De chakra’s vormen samen een mooie routekaart waardoor je een compleet beeld krijgt van het dier tijdens je reading.

Meer weten? Schrijf je dan in voor de online cursus chakra reading en healing of vraag de gratis proefles aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *