...
5e chakra Keelchakra paard

Wanneer je al ervaring hebt met communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is de cursus Chakra’s bij dieren een interessante aanvulling. De cursus helpt je in 27 boeiende lessen stap voor stap om in contact te komen met je gevoel en tijdens een reading een compleet beeld van het dier te krijgen.

Oorspronkelijke prijs was: €250,00.Huidige prijs is: €195,00.

Wat leer je tijdens de cursus Chakra’s bij dieren?

Chakra’s zijn de sleutel tot het begrijpen van zowel het fysieke als het emotionele welzijn van een dier. Elk chakra staat voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap. Met de chakra’s heb je een routekaart die je afgaat tijdens je reading, zo krijg je een compleet beeld van het karakter en de gezondheid van het dier.

Elk chakra is verbonden met specifieke lichaamsdelen en eigenschappen, waardoor je een dieper inzicht krijgt in het karakter en de gezondheid van het dier.

Chakra’s zijn energiecentra in het lichaam. Het zijn zogenaamde ‘knooppunten’ waar ervaringen, emoties en belevingen in opgeslagen worden. Elk chakra heeft invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties en is te stimuleren door bijvoorbeeld healing en massage. Het lezen van de chakra’s doe je door met je hand net iets boven het lichaam van het dier, of je hand losjes op het dier te leggen en het energieveld te voelen. In het energieveld kun je voelen hoe het met het chakra gesteld is, of er veel of weinig energie zit en je kan door middel van gerichte vragen ontdekken hoe het met het dier gaat.

4e chakra hartchakra paard reading dier Reading paard Lou

Tijdens de cursus leer je deze techniek te gebruiken om nauwkeurige readings uit te voeren, waarbij je gerichte vragen stelt om het welzijn van het dier te begrijpen.

Een klein voorbeeld

In de cursus leer je dat het vijfde chakra staat voor alles wat communicatie ten doel heeft. Denk hierbij aan het spreken, de lichaamstaal of de manier van kijken van een dier. Een paard doet dat anders dan een hond, maar allebei zoeken ze expressie om met soortgenoten en de eigenaar te communiceren.

Bij een te open vijfde chakra kan een dier zeer aanwezig en dominant overkomen. De manier van communiceren is dan niet efficiënt of zelfs brutaal te noemen. Het dier communiceert dan vaak maar een kant op, het praat wel maar luistert niet.

Een te open 5e chakra ontwikkelt zich vaak bij een gebrek aan grenzen of een té beschermende opvoeding. Vaak zijn deze dieren tot in de puntjes verzorgd en betutteld en wanen ze zich het middelpunt van de wereld. Een dier met een te open keelchakra heeft veel baat bij een eerlijke en duidelijke training waarbij grenzen worden gesteld.

Maar het keelchakra heeft nog veel meer te vertellen over het dier, dat leer je allemaal tijdens de cursus. 

Ervaring van deelneemster Annemarie; “Met de cursus en Petra haar hulp, wist ik welke chakra’s ik kon behandelen bij onze angstige hond om hem rustiger te krijgen.”

Cursus chakra's bij dieren

Wat kun je verwachten van de cursus?

In de 27 videolessen nemen we je mee door elk chakra, waarbij we de bijbehorende eigenschappen en functies bespreken. Je leert niet alleen hoe je deze informatie kunt toepassen tijdens readings, maar ook hoe je chakra’s kunt stimuleren met healing en massage. Door te oefenen op foto’s van verschillende dieren en feedback te ontvangen, ontwikkel je snel je eigen vaardigheden in dierlijke communicatie.

Tijdens de cursus neemt Petra Zilverberg je chakra voor chakra mee in een reading. Ze vertelt per chakra welke karaktereigenschappen en lichaamsfuncties bij het desbetreffende chakra horen. Zo weet je wanneer je het verhaal van dier hoort, welke chakra’s je extra aandacht moet geven. Ook weet je welke chakra’s extra energie kunnen gebruiken dmv bijvoorbeeld een healing of een massage. Tijdens de cursus gaan we oefenen op foto’s van verschillende dieren en mag je altijd een berichtje sturen voor feedback of wanneer je nog vragen hebt.

Ervaringen van deelneemster Vicky; “Leuke en interessante cursus, Petra legt de dingen duidelijk uit”.

De cursus bestaat uit 27 videolessen. Je krijgt een jaar lang toegang tot alle lessen, zodat je op je eigen tempo kunt leren. Ons team staat klaar om al je vragen via e-mail te beantwoorden. Je kunt de cursus in eigen tempo doen en de video’s indien gewenst opnieuw bekijken. Tijdens de cursus doe je readings op foto’s van verschillende dieren. Deze oefeningen kan je ook gebruiken voor je eigen readings.Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze cursus is ontworpen om je te helpen je vaardigheden in dierlijke communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek de magie van dierlijke communicatie met Chakra’s bij dieren en schrijf je vandaag nog in!

 

Praktisch:
De cursus kost nu €195,00 in plaats van €250,00 en bestaat uit 27 videolessen. Je houdt 1 jaar lang toegang tot de cursus en de mogelijkheid om via de mail al je vragen te stellen. Je kan de cursus in je eigen tempo doen en de video’s indien gewenst opnieuw te bekijken. Tijdens de cursus doe je readings op foto’s van verschillende dieren. Deze oefeningen kan je ook gebruiken voor je eigen readings.

 

Twijfel je nog of deze cursus iets voor jou is?
Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Ervaringen van deelneemster Alette; “Nu ik begrijp hoe mijn dier denkt, kan ik daar veel gemakkelijker op inspelen en mee omgaan. Het heeft onze band verbetert”

Meer lezen over Chakra’s bij dieren?

Wanneer u graag meer wil lezen over chakra’s bij dieren dan kunt u hier het boek Chakra’s bij dieren bestellen of het gratis e-book De 8 chakra’s bij dieren downloaden.

In het boek Chakra’s bij dieren, leer je meer over de acht chakra’s bij dieren. Wanneer je al ervaring hebt met het communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is het boek of de de online cursus “Chakra’s bij dieren” een interessante aanvulling.

Bestel hier het boek Chakra’s bij dieren
Klik hier om het gratis e-book De 8 chakra’s bij dieren te downloaden.

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.